-
Acizane fikrimi belirteyim. Sayın sevenhill grafiklerine önem veririm. Sabah çok güzel alım-satım şansı tanıdı iyi de kazanç elde ettim lakin sonrasında tahtayı takip ettim. Mütemadiyen tahta kovucu işlemler başladı. Her kademedeye vermeye başladılar . Birkaç defa bu kadar da düşmez dönecek beklentisiyle al-sat yaptım ama her defasında çarpıldım. Fena kızdırmışlar spek efendiyi.
Hacim olarak tüm hisseler içinde ilk 20 de olup % 8 primli olup tavana yaklaşıp eksi kapattırmak her babağidin harcı değil. Bunu spek efendi yaptı. Resmen sinek kovucu spreyle her kademeye verdi. Gün sonunda belki mal çıkışı görünmüyor ama takas analizi başlı başına bela zaten.
Belki de grup içinde savaş çıktı. Daha önceleri bunlar başka tahtalarda yaşandı. Anlaşmazlık çıktığında olan tahtaya oluyor her daim.Birkaç gün içinde netleşir durum.
Son düzenleme : Underground; 01-07-2020 saat: 02:13.
Sebep: İlave birkaç cümle daha.
-
84 bin oldu 4.24 ortalama creditt sviss
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri