Originally Posted by
refaba
Eski kaşarlanmışlar hep buradan tüğmüş,biride bendim,hedefim 3.50'idi onu tutturduk yakasını bırakmıştım,4 üstüne attığında bayağı direnmişti,bu dikkat çekiciydi,4.14 yaptırıp peşinden 3.86 gösteren hisse dkkat çekicidir,ufak traderlik için 3.89 biraz oradan aldık...Kanal İstanbul konuşuluyor,peki para nerede ?,bedevilere sözmü verildi ?,ondanmı ?...70 yılların afetçi uzmanı olarak,hocalarımız Japonlardı o zamanlar,Türkiyede afet haritası çıkarmıştık bölgesel olarak,bilinen faylardan ziyade gizli faylar çok önemliydi,bu faylardan birisi gündeme geldi bu bölgede,kanal yapılacak denilen yerde olası bir deprem burayı Jeolojik olarak yer katmanlarını bozacaktır,Karadenizden açtığınız kanal birden bu kanala yönelecek sular,gerisini düşünemiyorum,zaten jeopolitik durumu es geçtik,Zaten Dünyanın çevresel felaketi devreye girdi,yani Dünya eski Dünya olmayacak artık,4'cü zamandaydık,hızlan 5'e yolculuk başladı,Güneş kalkanları yani manyosfer tabakasında sorunlar başladı,küresel ısınma çevre felaketine oranı %10,gerisi doğasaldır sistemin oluşumu bakımından,12.000 yıl önce son buzul çağıydı,zaten Dünyayı suların basmasını Nuh ile ilişkilendirirler,yok böyle bir şey,ilk insanlar bunu dinsel unsurlara bağlamıştır,sadece buzul suların erimesiyle Dünyayı su altında bırakasından ibarettir,Dünyanın yaşı 4.5 milyar yaşındadır,çoğu kez manyetik kutuplar değişmiştir,sanırım şimdi yine bu değişim sürecindeyiz.Herşeyin özü enerjidir,herşey enerjiden doğar ve ölür tekrarı yeniden doğuş başlar kuantum gereği,konu uzun,neyse konumuz Afyon ve yapılacak olan kanala çimento sevkiyatı,bana göre hayali,bu hayal neticesinde çimentolar hareketlendi,bu hareket neticeinde bizde hissedar olarak nemalanmaya çalışıyoruz,ama olası bir çevre felaketini hiçe sayıyoruz,yaşanmaz bir Dünyada para neye yararki,işte bunu hiç düşünmüyoruz,doğa insana lazımdır,onun sana ihtiyacı yoktur,o bildiğini okur,bu teknoloji ile ona müdahale etkin yoktur,sadece önlemlerini alacaksın yok olma savaşı vererek !!!
Yer İmleri