Erdoğan: (Ayasofya'nın ibadete açılması) bu bizim iç meselemiz Yurt dışından gelen tepkilerin hiçbirisi bizi bağlamaz
Erdoğan: (Ayasofya'nın ibadete açılması) bu bizim iç meselemiz Yurt dışından gelen tepkilerin hiçbirisi bizi bağlamaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kıdem tazminatı düzenlemesi // erdoğan: Bu haliyle adil değil, bir sonraki döneme kaldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Avcılık için yanlış okyanusa yelken açmışsın demekki.;-))
Hamsi kovalarken, balinayi kaçırmışsin..!.;-))
Bir zamanlar bende de , Kalkınma Bankası hisseleri vardı..C grubun da ve kuruş lu olduğundan ,10.lot la tavan olurdu.;-))
Sonra ki yıllar'da uzay mekiği oldu,80 liralara çıktı..
Şimdi ne durumda bilmiyorum, hiç takip ettiğim kağıt değil..
Borsa böyle bir yer.;-)
Kalkınma zamanında 3.50 cıvarıydı,söylentiler yayıldığı gün 10 üzeri talimat vermiştim,bana vermedi 4 oldu peşini bıraktım 10-20-30 -50 oldu,bölündü 11 tl oldu,11 olduğunda yüklendim 17 postaladım,böyle 3-5 kez yptı,tradeci olduğumda hep vardım onda,birgün bir baltım 20 olmuş tehlikeli dye peşini bıraktım tekrar 50 oldu,tekrar 21 gördü yine bindik 26 postaladık 40 üstüne attı,şimdi 40-44 arası gitgel yapıyor,40 al 42 postala yapıyouzi yani hala peşindeyim,Kent malum Aya çıkmış oksijen tüketiyor,bakalım oksijeni bittimi ne olacak
![]()
Ben,bir iki kez alıp satmıştım, kuruşlu Fiyatlar da iken.. İşlem hacmi düşük, alması, satması zor diye bıraktım peşini..Bir daha bulaşmadim... Sığ Hisseler de işlem yapmak zor ve sıkıcı..
Sasa vardı bende (2007 yılı gibi.) bir zamanlar . 87 kuruştan alıp,92 kuruştan satmıştım 5000. Lot..
Sonra,
Şirket el değiştirdi falan derken ,hisse everest dağının tepesine doğru çıktı,indi, çıktı, bölündü derken Şimdi zirvelerde.. Bölünmüş halı,eski fiyatı sanırım 10 kuruşa düşmüştür..O günlerden elinde bulunduran kişiler ihya olmuştur...
Bir arkadaşım da Kent gıda vardı.. Geçen yıl,ev almak için hisselerini zararına sattı..+ Kredi 250 bin TL kullandı ..10.yil faizle... Şimdi o kent hisseleri, üç ev alıyor..;-))
Evi ise ,250 lot.kent gıda Hissesi ancak alır..;-))
Şans de, Kader de,ne dersen de...
Hayat böyle..
Borsada yabancı yokken hiç çekilmiyor.
Anayasa Mahkemesi, CHP'nin, İnfaz Yasası'nın "şekil yönünden" iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yaptığı başvuruyu reddetti, esastan yapılan başvuru önümüzdeki günlerde AYM gündemine gelecek
300.000 yeni yatırımcıda mangır tükendi.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.
Yer İmleri