Sayfa 37/993 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1. Türkiye eurobondları çok üzecek gibi duruyor

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aynen ustadim alamadik kiralariz sizden...
    Bu bolge gelisime acik
    Fiyatlar daha da artar diyorlar. Karar sizin
    Suan gucum yetse dk dusunmezdim ben
    Ytd
    Yatırım için düşünülebilir üstad, gerçi topraktan girmek gerekirdi, bitince büyük oranda pirim yapmış oluyor, kira işi nasıl olur acaba buranın sezonu kısa oluyor, haftalık, günlük verince yıllıkta iyi bir gelir getirir mi? aidatı nasıldır öğrenmek gerek. Enişte bayramda o taraflarda olacak gidebilirse soracak.
    Çeşme tarafının havasını denizini severim zaten ılıca da yazlık vardı, sattık, kooperatif arsası var o duruyor, biraz fark verirsek oradan bir yazlık düşecek gibi ama yaz kış oturmak için bu tarafları pek tercih etmem, residence güzel ama sosyal imkan olarak sadece açık havuz görünüyor, deniz sezonu kısa sürüyor, yakınlarda da yürüyerek gidilecek yer yok, kışın buralar sıkıcı geçer. Yazın Bodrum veya Marmaris tarafı olacak %90, merkeze yakın, site içinde, denize yakın. Ama kışın da Antalya cazip geliyor, olmadı ilerde memleketteki evi satar bir de oradan alırım, şimdilik beklemedeyim bu virüs ve ekonominin durumu nasıl olur önümüzü görelim diyorum.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hocam güzelim ege kıyıları dururken tatil için Antalya yı neden tercih ettiniz?
    Ustadim cevap cok basit
    Egede ultra hersey dahil otel cok nadir
    Hadi buldunuz diyelim akdenizdeki kadar imkan olmaz
    Oteller cok kucuk
    Antalyada verdiginiz paraya egede yarim pansiyonda kalirsijiz
    Egede Kaliteli otel yok...vs vs

Belek bambaskadir
    Aksamlari eser
    Hatta usursunuz
    İnanin klimayi acmadik odada...syg

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web yazmasalar da arkadaşlar seni içten içe takdir ediyorlar. Hele emmi nin senin için ne kadar üzüldüğü ve uğraştığını biliyorsundur. Takip ediliyor ve seviliyorsun.
    Forumun en sevilen kisiyim sanirim
    Tsklr ustadim

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Haklısınız. Ana akım, kendimce büyük şirketlerden oluşan portföy yaptım bist ten iki sıfır atılma şerefine. Şimdilik azcik eksideyim
    Ben de ilk basta eksiydim suan sukur hepsi artida bir tek gsray kaldi toplayamayan

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Yatırım için düşünülebilir üstad, gerçi topraktan girmek gerekirdi, bitince büyük oranda pirim yapmış oluyor, kira işi nasıl olur acaba buranın sezonu kısa oluyor, haftalık, günlük verince yıllıkta iyi bir gelir getirir mi? aidatı nasıldır öğrenmek gerek. Enişte bayramda o taraflarda olacak gidebilirse soracak.
    Çeşme tarafının havasını denizini severim zaten ılıca da yazlık vardı, sattık, kooperatif arsası var o duruyor, biraz fark verirsek oradan bir yazlık düşecek gibi ama yaz kış oturmak için bu tarafları pek tercih etmem, residence güzel ama sosyal imkan olarak sadece açık havuz görünüyor, deniz sezonu kısa sürüyor, yakınlarda da yürüyerek gidilecek yer yok, kışın buralar sıkıcı geçer. Yazın Bodrum veya Marmaris tarafı olacak %90, merkeze yakın, site içinde, denize yakın. Ama kışın da Antalya cazip geliyor, olmadı ilerde memleketteki evi satar bir de oradan alırım, şimdilik beklemedeyim bu virüs ve ekonominin durumu nasıl olur önümüzü görelim diyorum.
    Enisteniz sorunca beni de bilgilendirebilirmisiniz

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    usd/tl ‘de hareketin 6.85 de kalmayacagini dün belirtmistim .
    6.90 seviyesini test ettik
    tabi bu yükselis endekse olumlu yansımaz
    geri cekilmesi usd’nin endeksi 1120 üstüne tasiyacaktir
    Onurum 1120 ne

Hisse dustukce alma hastaligi basladi

Sayfa 37/993 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz