Sayfa 75/179 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1431 madde; 593 - 600 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. 1-Yeşil yatırımla birlesebilir.
    2- tahsisli sermaye artışı
    3- wowwo veya enerji iştiraki
    4- Soğuksu
    5- limonata

2. sayın carizma yukarıda sıraladığın maddelerden önce ortadoğu ile arayı düzeltmesi gerekiyor. ondan sonra iş çorap söküğü gibi gelir zaten. adamlar genel kurula gitmişler oy bile kullanmamışlar anlaşırlarsa bu hisseden büyük karla çıkarız emin ol. Tersi olursada sürünürüz. işte o zaman soğuk su içeriz.

3. SPK ile görüşulmus bedelli yapılmış ama bistin haberi yok. Olunca da denetim raporu incelenmiş ve sutlanma...
    Zincir gayrimenkule izin veren SPK
    Zincir gayrimenkule faaliyet yok diyen BIST
    Bedelli yap diyen SPK
    Para yok diyen BIST

4. Bu nasıl iş ya carizma kardeş. Peki şimdi bedelliyi onaylama yetkisi spk da mi. Eğer spk bu bedelliyi onaylarsa ne olacak peki

5. Carizma kardeş sana özelden attığım işi yaptık biz numaranı özelden bana atarsan seni de alalım

6. 2 Aston martin lik şirketin düştüğü duruma bak.
    Simdi bisti ikna edebilmek için ugrasacaklar...
    adı üstünde yatırım şirketi...faal mi faal.....ortakları batmadikca , haciz gelmedikçe , iflas etmedikçe

7. Ülke yönetilmiyor adeta savruluyor. Adam hiç bir uyarı yapmadan s2’nin keyfine göre hiçbir uyarı yapmadan be daha kötü onlarca şirket dururken bir şirketi borsa dışına atıyor ve küçükleri adeta yem ediyor bir iki tane çakala. Ülke hakikaten yönetilmiyor savruluyor arkadaşlar. Borsada hergün onlarca firma hissesi tavan yapıyor, yabancılar satıp çıkıyor yerliler yabancıya yem ediliyor. 2001 krizi de aynen böyle olmuştu.
    Neyseki bizimki zaten gitti ama en azından geri gelir umudu var. Yüzlerce hisse değerinin çok üzerinde fiyatlarda ve çok ta uzak olmayan bir zamanda bunların çoğu onda bir fiyatlara düşecek ve bir kısmı iflas edecekler. Bunlar geçmişte oldu yine olacak. Son yıllarda gözaltındaki hisselerden sadece frigo temel olarak değerlendi zarardan kara geçti ve hak ettiği değeri buldu. O da sahibi düzgün adam olduğu için. Hiç unutmuyorum sahibi Ali Haydar beye mesaj atmıştım adam kendi cevaplamış ve düzelteceğim demişti. Güvenip beklemek lazımmış. Engin denen h. Lütfedip bir basın duyurusu bile yapamadı. Bu adama nasıl güvenelim şimdi. Bundan sonrası İçin işin en önemli kısmı hak aramak. Hepinize selamlar.

8. Bu arada dünkü SPK bülteninde bedelli sermaye artırımı İçin RED kararı yok ama onay da yok henüz. BİST dışında ilken Oradan bir onay çıkabilir mi bilemiyorum.

Sayfa 75/179 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •