Sayfa 77/178 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 1422 madde; 609 - 616 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. Hayal Dünyası

Ben bu muhteremde o ışığı göremiyorum. Trump ile el sıkışıp sözleşme imzalamış olan bu zat istese her türlü bu şirketi düze çıkarır ancak bence aradaki sorun çözülmeden zor bu iş. Garfa alacaktım son anda bunu almıştım. Akgüv satmıştım. Talihsizliğin bu kadarı ancak beni bulur. Küçük yatırımcının borsa hayatının özeti benim, biziz. Kaybetmeye mahkum doğmuşuz.

2. Öyle bir sey yapıp Wowwo yu alırsa yada ortadoğu enerjiyi super bir durum olur sayın carizma şirketi arıyorum ortadoğu enerji diye açıyorlar telefonu

3.  Alıntı Originally Posted by alper11 Yazıyı Oku
    Öyle bir sey yapıp Wowwo yu alırsa yada ortadoğu enerjiyi super bir durum olur sayın carizma şirketi arıyorum ortadoğu enerji diye açıyorlar telefonu
    Alper bey kardeşim, yeşil Holding Ortadoğu ve yeşil global inşaattaki paylarını YYAPI ve YGYO’ya borçlarına karşılık devretti zaten.
    Wowwo ise yarısı yeşil yatırımın diğer yarısı başka bir firmanın. Yeşil yatırım Holding payını satar mı bilemem ancak alırsa o da ölü yatırım olur. 600 milyon değer biçiyorlar bir masa bir sandalyeye.

4. sayın SONKEZ beyin jimnastiği yapıyoruz kendi kendimize teslli oluyoruz çıkış yolu arıyoruz. Nasıl geri gelir acaba senin bi fikrin varmıdır? Tahsisli arttırım mı yapması gerekiyor?

5. Konunun BİST ile bir ilgisi yok.Şirket mali yapısını güçlendirirse tekrar gelebilir.
    Deniyor..

6. Wowwo dan kazanılan para ile destek olursa neden olmasın ?

7. Bekleyelim bakalım. Olmadı dava açıp paramızı almaya çalışacağız neticede bu şirket batmadı faal olarak devam ediyor.

8. Konu 'nun bist ile alakası yok ise bu kararı kim verdi biliyormusunuz

Sayfa 77/178 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •