Sayfa 224/1006 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    inşallah verirler onlara da... bankalarda kısılmış kalmış birilerine de fırsat olur hem... elimde banka yok şu an ama az biraz aselsan da var bu arada, ona rağmen diyorum... çok satarlarsa ben de eklerim zaten bir noktada...
    endex %1.5 düşmüşse kozalak (ipek hariç spekülasyon var- fk %10 yuksek gereksiz yere ) kozalak ortalama 1.25 yukselmişse çok kişi terste kalmış kağıt toplanıyordur diye düşünüyorum
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Katarlı Digitürk bence rahatsız, elimizi verdik kolumuz gitti diyor olabilir. Dikkatle takip etmek lazım.

>>>>>>>

https://www.borsagundem.com/haber/ya...-tepki/1508860
    Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı AL-Hudaifi, küme düşmenin kaldırılması ve gelecek sezonun 21 takımla oynanacak
    olması yönünde verilen kararlar hakkında konuştu.

Aniden Nihat Özdemir ve Spor Bakanının kararını öğrendik, önceki toplantılarda bize kimse bunu söylemedi, bu fikirlerden bahsetmedi. 18'den 21'e çıkılması, yayıncıya sorulmayacak bir karar değil.
    Icine etmedikleri tek bir yer kalmadi.
    Turk insani nisan 2017 de yaptigi hatanin bedelini cok agir ödüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
     Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    endex %1.5 düşmüşse kozalak (ipek hariç spekülasyon var- fk %10 yuksek gereksiz yere ) kozalak ortalama 1.25 yukselmişse çok kişi terste kalmış kağıt toplanıyordur diye düşünüyorum
    Kozal I tutan ons altinin surekli yukselisi.
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    kozalakları aselsanıda satmaya başladılar.. 113 bin kırılırsa bi kısım daha stoplayabilir. ulen pala milleti tetikte bekletiyon..
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Vala billa rheag almıştım 20 gün oldu satalı ao 1.97 2.01 aralıgında yüklü aldim ama bosgurt dayım gibi öyle gepçeynen neyim ugraşamam 2.28 den sattık şu hale bak 2.97 gördü yukarda 2 gündür süzülüyordu aşaa bende de bi huy var sattığim yerin aşasindan almaya gayret ediyom😄 sonuç başarısiz habire tavanlıyor bugün sadece onu izledim 2.31 den hopp tavan yarinda mühtemel yukardan açar öyle banga neyim alıp sürünemem
    Nasip dayu. Sattığının arkasından bakmayacan.
    Bozkurt abeyin dediği gibi. Nasip değilse sopa bile yemiyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yarin piyasa acik vade sonu bugün hisselerde en dusukten kapattirmak icin yirtindi bademler
    Yarin fed toplantısıyla yukari acilirsa zararlari kapanmasin diye adamlar buyuk hain
    Fed ucurmus heryeri yine
    Serro bademler bugün neden vade sonu oldugunu anlamistim

7.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    ky hepsi bankalari alsa nolcak?bu kadar buyuk sermayeli hisselerde ky esamesi okunmaz bence
    Ky büyük ekseriyetle bugün banka almamıştır muhtemelen zaten

Satmıştır

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bademler yabancilara calisiyor
    Bankalar yarin +2 acar
     Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    Ky büyük ekseriyetle bugün banka almamıştır muhtemelen zaten

Satmıştır
    Aynen ky satti ve pozlari kapandi en dipten buyuk zararla
    Yeni vade de açılmadı 4 günlük tatilden
    Yarin acik olsa zararlar telafi edilirdi fed nedeniyle tepki gelecek ama yakin vade kapali
    Bu bademler varya ciğerlerini bilirim

Sayfa 224/1006 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •