dow 27500 leri gorecek gibi duruyor
dow 27500 leri gorecek gibi duruyor
New York borsası yükselişle kapandı -AA
WASHINGTON (AA) - New York borsası, haftanın son işlem gününü yükselişle tamamladı.
Kapanışta, Dow Jones endeksi 100 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 0,44 artışla 26.429,06 puana ulaştı.
S&P 500 endeksi yüzde 0,79 artarak 3.271,73 puana, Nasd** endeksi yüzde 1,49 kazançla 10.745,27 puana çıktı.
Endekslerdeki yukarı yönlü seyirde, teknoloji hisselerindeki yükseliş etkili oldu.
Apple, Amazon ve Facebook gibi teknoloji devlerinin nisan-haziran dönemine ait bilançolarının beklenenden iyi gelmesi piyasalarda olumlu karşılandı.
Öte yandan ABD'de bugün açıklanan verilere göre, Michigan Üniversitesince ölçülen tüketici güven endeksi, temmuzda geçen aya kıyasla 5,6 puan azalarak 72,5 seviyesine geriledi ve piyasa beklentisinin altında bir seyir izledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bu ülkenin en fazla yönetici düzeyinde mezun veren okulu Kartal İmam Hatip Lisesidir. Yok Galatasaymış yok Ankara Fenmiş. Peeeeh bunlardan kaç tane yönetici çıkmış bugüne kadar. İtirazı olan varsa dökerim thy yönetim kadrosunu görürsünüz.
Hayırlı bayramlar
UNITED STATES OUTLOOK REVISED TO NEGATIVE FROM STABLE BY FITCH
Piyasa kapanirken
ABD ADR
GARAN 0,94 dolar olmuş. Savunan da yok gibi. Biri TAVHL almış düzeltmeye çalışmış fiyatı.
AKBNK ın fiyatını kabul etmişler gibi.
https://tr.investing.com/equities/turkey-adrs
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
benim bildiğim milli takım bu bayramın ilk günü 6,80 veya 6,85 civarına kuru yapıştırırdı. 6,96 görmüş en düşük. artık güç azalması var. bu sıkıştırma en ufak çözülsün çift hane göreceğiz. sanki bir güç kuru tutuyor ama diğer güç ise merminin bitmesini bekliyor.
Adam. ıçını yırtıyor 3 kuruş kazanmak için bir diğeride yattığı yerden milyonları götürüyor
Sonra bizde isyan ediyoruz nerede Allah diye
Arkadaş sorunun cevabı Allah`ın varlığı yokluğu değil
Bunu bizlere yaşatan mal bir topluluk var onu çözmek gerek
Yer İmleri