Sayfa 661/1001 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Dalga dalga, dalga dalga dalgalanıyor...

Hem pandemi dalgalanıyor, hem ekonomi dalgalanıyor.

Bu kadar dalga arasında gemi artık yüzemiyor.

Kaptan da ümidi kesti, gemiyi bıraktı. O da bizimle dalgalanıyor.

CRASH Tüm HIZIYLA YOLDA.!!!!
    2018 den kalan bide hiper ultra mega enflasyon vardi !!!? onu kullanmiyorsun hayret

yonetim sn. medwig veya guneysu bu arkadas konusunda bir cozum bulunmali !!!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2008 krizinde bu ay kendisini belirtmişti,peşi malum kasım ve borsa 22.000,bakalım şimdiki ona benzeyecekmi,öyle piyasalara gülücük dağıtmakla ekonomi yönetilmez.
    sn Refaba bu dönemde kriz ne kadar derinleşirse de çok aşağıya salacağını düşünmüyorum, şuan ucu açık para basma ve stagflasyon dönemi, her şeyin fiyatı artıyor, artmayan tek şey servetimiz, sn Watcher46'ında dediği gibi elde avuçta olanın, servetimizin, altın, döviz bazında korursak öpüp başımıza koyma dönemi.
    men dakka dukka

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,560
    dolar endeksinde momentum göstergesi dönüş sinyali veriyor

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    2018 den kalan bide hiper ultra mega enflasyon vardi !!!? onu kullanmiyorsun hayret

Onu damat hallediyor.!!
    TÜİK damadın kankaları kagıt üzerinde
    Aynen icabına bakıyorlar.!!
    Sıgır koyun takımı varya.!!!
    Aziz nesin söylemişti.!!
    Zamanında.!!
    Anlayan anlar.!!
    Crash tüm hızıyla yolda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

++++++++++1

6. Pek yazık diyemeyeceğim. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Kredi çekip borsadan para kazanmayı planlayan yeni nesil ky,borsayı tanımaya başladı,350 bin kişiden bahsediliyor,yazık....

Bloomberg) --Konuya yakın kaynakların Bloomberg’e verdiği bilgiye göre yetkililer, uluslararası yatırım bankalarının yurt içinde liraya erişimi üzerindeki kısıtlamaları gevşetecek muafiyet düzenlemesi üzerine çalışıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 661/1001 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •