Sayfa 671/1006 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Cool

Küresel piyasalar da yeni bir sunucu gelmiş maşallah hanım hanımcık tarafsız proğramı sunuyor.Şu barışı atıl proğramlara verselerde kurtulsak adamın işi gücü algı.Barış sürekli algı yaratıyor soru sormadan önce algı yı dillendiriyor sonra soru soryor.Çok y.......şak.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Pala bugün ensemizden tuttu suya bastı, tam boğulacakken çekti aldı akıllı olun dedi. 106 bin üstü olumlu altı olumsuz denilecek noktaydı tam üstünde kapattı. 107 binde 200 ema olduğundan 106 binden destek alıp 107 üstüne atmadıkça aşağı baskı devam eder. Bir haftadır dowa değil dolara odaklanan endeks dolar 7.20 ler üstünde güç kazandıkça çöpbanklar yüzünden kafasını zor kaldırır. Doları durdurabilirseler 112 bine giderdik ama durmazsa sopa orda duruyor hiçbiryere gitmedi.
    Doların ateşi çıkıyor belliki faiz antibiyotiğini yemeden iyilesmeyecek. 7.11 den 7.30 a yine getirdi adam sağlam oynuyo ve piyasa pazartesi için güven vermiyor. Ytd

3. Akşam seansı 0.80 ekside gösteriyor.... noldu hava bozuldu mu yine ??????
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    tek problem hala 105 milyar usd rezervi oldugunu zannediyor olmasi !

en son bilgilendirmenin uzerinden epey gecmis olmali
    Abi artık sesini dahi duymuyorum...
    Açıklamaları artık benim için bir anlam ifade etmiyor... inan ulusa sesleniş falan konuşmalarının elle tutulur yanı yok.. bünyem kaldırmıyor artık... bizim derdimiz ne.. onun derdi ulusa seslenişte başka...
    Millet açıklama bekliyor, reform bekliyor
    Adam hala buzdolabı diyor...
    Yani halktan iyice kopmuş...

Twitter da biri şunu yazmış

“istifa etse ne olacak, gene bunu seçen vatandaşlarla birlikte yaşayacaksın.
    hayatında pek değişen bir şey olmayacak.”

O kadar çok doğru ki...

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Demek donanmamız Akdeniz’e inmiş

Bunu kutlamak lazım 118.675 den akşam kapanışta sattığım löngleri yerine koyuyorum

Ve sözlerimi Yunannnnn Akıllı ol aklını alırız ile sonlandırıyorum

6. Gene ver mehteri modunu aktif ettik ülkece.
    Allah akıl fikir versin diyecem de mevlamda hangi birimize versin.

7. Ver mehteri
    Ver çoşkuyu
    Ver gazı

Tatlım 😊😃🐮
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Aktif kaç yiğen 😊

Anadolu çocuğu yine sallıyor 😀😀😀

Sayfa 671/1006 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız