Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 865 - 872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    Tüm kira sertifikaları eksi yazmış. nedeni nedir acaba
    bi süre borclanma ve kira sertfikalarindan uzak durulmasi gereken bi donemdeyiz
    tahvillerin yükselmesi ile borclanmalar ve kira sertifkalar ters orantida
    sadece bazi kira sertifakalarinin icinde altına dayalı kira sertifikalari var o yüzden altındaki yükselis pozitif yansidi
    ornek olarak ziraatin kira sertifikasi

2. EIB Portfoyün %53'ünü mevduat hesabına almış. Hisse senedi tarafında da yeni bir şey yok.

Bir arkadaşın yönetici değişikliği teorisi bana da bayağı gerçekçi gelmeye başladı

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    EIB Portfoyün %53'ünü mevduat hesabına almış. Hisse senedi tarafında da yeni bir şey yok.

Bir arkadaşın yönetici değişikliği teorisi bana da bayağı gerçekçi gelmeye başladı
    Ben söylemiştim o teoriyi ama arayıp sorduğumda böyle bir durumun sözkonusu olmadığını ancak defansif hüviyetteki fonlarını daha da defansif hale getirerek, ppf yatırımcısını hedeflediklerini ya da mevduattan daha yüksek kazandırmayı ana eksene koydukları minvalinde şeyler söyledi.

Bence o anlamda da oldukça iyiler.

Ben artık opb, okd, fid vs. gibi agresif değişkenlerdense sua ve eib gibi defansif değişkenlerin, sepette mutlaka yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Benim ppf fil vardı portföyün yarısını oluşturan. eğer eib bu kimlikte devam ederse yavaş yavaş tümünü fil yerine eib + sua haline dönüştürüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben söylemiştim o teoriyi ama arayıp sorduğumda böyle bir durumun sözkonusu olmadığını ancak defansif hüviyetteki fonlarını daha da defansif hale getirerek, ppf yatırımcısını hedeflediklerini ya da mevduattan daha yüksek kazandırmayı ana eksene koydukları minvalinde şeyler söyledi.

Ben artık opb, okd, fid vs. gibi agresif değişkenlerdense sua ve eib gibi defansif değişkenlerin, sepette mutlaka yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Benim ppf fil vardı portföyün yarısını oluşturan. eğer eib bu kimlikte devam ederse yavaş yavaş tümünü fil yerine eib + sua haline dönüştürüyorum.
    suc yerine niye sua?

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    suc yerine niye sua?
    ikisinin uzun yıllar grafiklerini gün-gün karşılaştırdığımda, suc'un standart sapması, piyasa değişimine anlık tepkisi ve volatilitesi biraz daha yüksek sua'ya nispeten. ppf'ye alternatif aldığım için o kategoride daha durgun, sakin olmasını istedim.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku

Eskiden EIB %10-15 civarı hisse taşırken EIC bunun yarısı kadar taşıyordu haliyle getirileri ve oynaklığı fark ediyordu. Şu an neredeyse aynı oranda hisse taşıyorlar, içerdikleri fon katılma belgelerinde farklılıklar var. 3 aylık getiriler EIB %3,72 EIC %3,48 neredeyse eşit.

alış girdik bakalım , hayirlisi

8. Ben ikisi de derdim.

Ama SUA'nin portföyünde zaten SUC da var bir miktar.

hellistheothers'in da dediği gibi SUC şimdilik daha volatil konumlandırılıyor.

Şimdilik olmasa da GMA'ya rakip olabilir belki.
     Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    suc yerine niye sua?

Sayfa 109/1002 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •