Arkadaşlar ben rüçhanı her senet başına 2 tl yatırarak mı kullanabiliyorum ?
yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
Arkadaşlar ben rüçhanı her senet başına 2 tl yatırarak mı kullanabiliyorum ?
yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
Ben böyle yatırım danışmanı görmedim yaa. Arkadaşımın başına gelen olaya bakın ki benim de kafamı karıştırdı size onu soracağım. Arkadaşımın 24000 adet lotu var ve bankayı arayıp nasıl olacağını sormuş bankadaki kişiden gelen cevabı aynen aktarıyorum. Yüzde 200 bölündüğü için hesabınızda 48000 TL bulundurun size 24000 adet rüçhan karşılığında 24000 adet lot aktarılacak. Arkadaşımda demiş ki 1 adet rüçhan 2 adet lot yapmıyor mu? Adamın verdiği cevap; Hayır beyefendi bunu size o şekilde kim anlattı?
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar r lerin geride kalmasının bir nedenide r yi parasını yatırıp ta eski hisseye ceviremiyorsunuz. ancak bu pazartesinden itibaren olabiliyor. izahnamede yazıyor. o nedenle r alıp eski cevirip satan yok r lerde hareket ancak pazartesi başlar diye düşünüyorum.
Ahh Ahhhhh eseleşmeya bak 3,46
Philip capitel sen bir onun b....n cocuğusun. ş.......z.
587bin lot satışta ....bayadır ilk defa görüyorum bu kadar lotu....
Philip doğruyor acımasızca amacı mal satmak değil ....belli
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Yer İmleri