Asıl doğalgaz Akdeniz'de bulundu ama açıklayacak ortam yok savaş çikarirlar masada uzlaşma olursa aciklanacak.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asıl doğalgaz Akdeniz'de bulundu ama açıklayacak ortam yok savaş çikarirlar masada uzlaşma olursa aciklanacak.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Important White House News Conference at 5:30 (sharp) today. Very good news!
Donald Trump
Trump da doğalgaz bulduk diyormuş, ne gülerim heee![]()
![]()
![]()
![]()
Benim deva pozisyonumun pandemi ile ilgisi yok. Olumsuz etkilendiği dönemi 2. Çeyrekte gördük. Sokağa çıkma yasakları varken durum buydu, artık etkinin bu kadar yüksek olması imkansız.
Maliyetim 5-6 TL civarı...1,5 yıl önce almaya başladım... ara ara az da olsa ilave ettim. Sonuçta 3-4 katına çıkması risk oluşturabilir..,ama bu benim riskim değil, yeni girecek olanın riski.
Ayrıca, çok çıktı diye hisse satılmaz. Bu başlık hiç bir şey öğretemediyse onu öğretseydi keşke. Bilançolar bozulmadikça tutmaya devam ederim. Fiyatının 21-20-19 olmasının hiç bir önemi yok. Önemli olan 3-4 sene sonra nerede olacağı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Aynen katiliyorum
Esasinda hep tartistigimiz sey ayni. Vade ya da biz KYlerin tabiriyle sabir. Bizim gibi degisken ve kirilgan ekonomik sartlarda gercekleri gorerek ve dogru analiz ederek panige kapilmadan gerektiginde uzun vade dusunebilmek ve sabirli olmak belkide en zor sey
O zaman benzer durumdaki hekts’a yorum yapabilir misiniz?
Gerci bilancoyu cok kotu buldugunuzu acik acik soylemistiniz ama yinede eski bi heks yatirimcisi olarak cikmak kolay gelmiyor.
Maliyetim dusuk ama hem bilanconum kotu gelmesi hem de kagit icin artik hayal satilmasi nedeniyle sogudum.
Sizce buralardan agirlik azaltma zamani midir?
Devanin adını çok duyunca sağdan soldan ve buradan; bir bakayım dedim. Bilancosuna bakmaya dahi gerek yok derim. Uzun yıllarca mal toplanmis. Zaten hareketine başlamış. Pandemi bahanesi olmuş ve adamların isini kolaylaştırmış. Değeri yükseldi diye mal satılmaz ancak anlamsızligini göze sokarak yukseldiyse durup düşünür insan. Sizin savunduklariniz, yatırım anlayışınız ve dogrulariniz ile deva pozisyonunuz çelişiyor üzgünüm. Ederi on lira bile etmez.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kriterim iki çeyrek üst üste kötü bilanço gelmesi. Yılların en çok kazandıran sağlam trendi olan bu kağıtları bunlar. Bu kadar da torpil geçelim.
Hektaş ile ilgili yorumum deva dan çok farklı değil. Grafik pahalı olduğu için yeni giriş yapmam, yıllardır takibimde olduğu halde bu yüzden giriş yapmadım. Elinde olan be maliyeti düşük olanlar ise sonraki bilançoya göre karar vermeliler bence.
Bu arada sonraki kötü bilanço sonrası, toparlamaya başlar. Sattığına pişman olursun. Bunlar hep bu işin cilveleri. %100 doğru bir yol yok, genelde haklı çıkacağımız bir yoldan yürümeye çalışıyoruz.
Bu arada deva da artık grafik pahalı. Yeni yüklü giriş önermem, ama her ay düzenli minik alımlar, bu hektas, deva, temeli sağlam tüm hisseler için olabilir. Zaten bu durumda grafik pahalılığın da çok önemi kalmıyor.. temel kaymadikça, bina sağlam olduğu müddetçe düzenli aylık minik alımlar yapılabilir.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri