Sayfa 18/109 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
Arama sonucu : 866 madde; 137 - 144 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

1. selam arkadaşlar

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/871453

nasıl bir bilgi kirlilğidir nasıl bir dezenfarmasyondur anlamadım gitti KAP resmi sitesinden aldığım haberi yapıştırıyorum burada %100 bedelli diyor ve kalan payların Nazmi Torbaoğlu tarafından alınacağı taahhüt ediliyor diyor , sayın didenin alıntı yaptığı bigpara sitesindede %140 bedelli var taahhütte yok ayıkla pirincin taşını

bu gün aynı şey yükselen çelliktede var kapta resmi açıklama yok borsa gündemde %100 bedelsiz diyor oysa şirket %200 bedelsiz için başvurmuştu şirketten ve KAP tan açıklama yok beyler kafasına göre açıklıyor enteresan algı operasyonumu yapıyorlar halislasyonmu görüyorlar anlayan anlatsın lütfen

Benim alıntıladığım daha önceki bedelli haberi idi. Bugüne kadar tüm patron şirketlerinde patronlar bırakın satılamayan paylarını para vermemek için bazen imtiyazlı hisselerini de bedelliden çıkarırlar ,bazen de karşılık hisselerinin bir bölümünü borca karşılık ödeştirme yolunu seçerlerdi.
    Son zamanlarda bedelli yapan birçok şirket güzel prim yaptı. Belki de yatırımcı bedelliye katılsın diye bir trend oluşturdular diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    selam arkadaşlar

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/871453

nasıl bir bilgi kirlilğidir nasıl bir dezenfarmasyondur anlamadım gitti KAP resmi sitesinden aldığım haberi yapıştırıyorum burada %100 bedelli diyor ve kalan payların Nazmi Torbaoğlu tarafından alınacağı taahhüt ediliyor diyor , sayın didenin alıntı yaptığı bigpara sitesindede %140 bedelli var taahhütte yok ayıkla pirincin taşını

bu gün aynı şey yükselen çelliktede var kapta resmi açıklama yok borsa gündemde %100 bedelsiz diyor oysa şirket %200 bedelsiz için başvurmuştu şirketten ve KAP tan açıklama yok beyler kafasına göre açıklıyor enteresan algı operasyonumu yapıyorlar halislasyonmu görüyorlar anlayan anlatsın lütfen
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. SPK geçen yıl yapıldığı için sermaye artırımı bu yıl onaylamaya bilir daha önce bazı şirketlere izin vermemişti bu biraz yatırımcı soyma operasyonu her yıl böyle soymakla şirket yönetilmez

kurthan

48 den aldım yine. Bugün kademe analizi çok önemli, şu an 48-49 satışlar karşılanıyor.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    48 den aldım yine. Bugün kademe analizi çok önemli, şu an 48-49 satışlar karşılanıyor.

olası 3.30 seviyelerine görmesi şaşırtıcı olmamalı

6. Kimse mal satmadı bedelliyle milletin elindeki mallari almak derdinde bence bu haber yukarı hareketi hızlandıracak sabır güzel günler yakın [emoji2955]

Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    Kimse mal satmadı bedelliyle milletin elindeki mallari almak derdinde bence bu haber yukarı hareketi hızlandıracak sabır güzel günler yakın [emoji2955]
    Sabır bekleme sanatı olduğu söylenir ama bakmayın siz, ömürden ömür, servetten servet götürür :)

8. Mangan tonu kaça

Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    Kimse mal satmadı bedelliyle milletin elindeki mallari almak derdinde bence bu haber yukarı hareketi hızlandıracak sabır güzel günler yakın [emoji2955]
    Bakıra ilave mangan haberi... sırada ne var...
    YTD

Sayfa 18/109 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •