Sayfa 125/1002 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    O şamardan bize de pay düştü..TSGYO Sürünüyor..
    Bende olmayan Megap uçuyor..
    Pınar gurubu da yayık kurmuş,Ortaklarına Ayran,Peynir,Tereyağı ,Kaymak dağıtıyor.:-)))
    Megabın çoğunu 4.40-60 arası postaladım gittim beni çok yorduğu için,en sonunda onda güldüm, TSGYO'ya ilaveye devam,senin adına üzüldüm,benim için fark etmiyor çok defa trade yaptığım için bedelli öncesinde,ama hala beklentili hisse konumunda,sakın kızıp satayım deme,çünkü devamlı yığınak yapıyorlar,tabiki yinede sen bilirsin...ytd.

Avrupa Birliği'nin yenilenen seyahat tavsiyeleri listesi güncellendi,Türkiye'ye uygulanan kısıtlamalar yine kaldırılmadı

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı Avrupa Komisyonu'nun 15 günde bir yenilenen seyahat tavsiyeleri listesi, 1 Eylül itibarıyla yeniden düzenlendi. Türkiye'ye uygulanan kısıtlamalar yine kaldırılmadı. Türkiye, yeni listede de, koronavirüs vakalarının son günlerde artması nedeniyle zorunlu haller dışında gidilmemesi istenen, "riskli ülkeler" listesinde kalmaya devam edecek.

Seyahat tavsiyeleri listesi, AB vatandaşlarını uyarmak amacıyla ayda iki kez yenileniyor.

AB, koronavirüs vaka sayısı her 100 bin kişide 16'nın üzerinde olan ülkeleri, "riskli" sayıyor. Son günlerde Avrupa'da giderek artan vakalar nedeniyle, İspanya ve Kıbrıs da birçok ülke tarafından, Türkiye'nin de yer aldığı zorunlu haller dışında gidilmemesi gereken turuncu listeye dahil edildi.

Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya'nın yanı sıra, 1 Eylül'den itibaren Macaristan ve Slovakya da turuncu listeye alınacak. Birçok Avrupa ülkesi, AB sınırları içindeki bu ülkelere de seyahat kısıtlaması getirilecek.

Yüksek vaka sayıları nedeniyle turuncu listede yer alan Slovenya da, Hollanda ve ve diğer bazı Avrupa ülkeleri tarafından, kesinlikle gidilmemesi gereken kırmızı listeye alınması gündemde.

BBC internet sitesinde yayınlanan haber habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-53972639
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

yurtdışı iyiykende düşüyoruz kötüykende..

nedeni iç dinamikler ( döviz artması,inadına arttırılmayan faizler,toplumsal gerginlik vb) ile özellikle doğu akdeniz ve yunanistan ile olan gerginlikler

günaydın arkadaşlar

güzel bir EYLÜL ayı diliyorum alayınıza

Haldun Boysan kalp krizi sonucu vefat etmiş .. Allah rahmet eylesin

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar

İnsallah

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

PCR testini yapan bazı kuruluşların 8 Ağustos’tan sonra pozitif çıkan sonuçları bu verilerin toplandığı sisteme kaydetmedikleri ortaya çıktı.

Bakanlık test sonucu pozitif olan vatandaşların tedavileri ve temaslı oldukları kişilerin filyasyon çalışmalarında aksaklıklar yaşanmasına neden olduğu vurgulanan söz konusu yazıda, şunlar kaydedildi: “Bu nedenle laboratuvar istemlerinin Bakanlığımız Halk Sağlığı Yönetim Sistemi (HSYS) üzerinden, test sonuçlarının girişi ise ilgili kuruluş tarafından Laboratuvar Bilgi Yönetim Sistemi (LBYS) üzerinden gerçekleştirilmesinin bir kez daha hatırlatılmasında fayda görülmüştür. Aksine davranan sağlık kuruluşlarımızın test çalışma yetkisi kaldırılacak olup, sorumlular hakkında gerekli yasal işlem yapılacaktır.”

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar

Süsleyelim.Belki totem olur

Sayfa 125/1002 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon