Originally Posted by myfinans Çorbanın derin bir anlamı varmış. Çorbanız kazanla olur umarım. Başarılar ve bol kazançlar dilerim. Eyv bilmukabele SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Webster Ustad pascali anlatacaktiniz siz pascal eğitimi aldınız mı? pascalın bittiği, yerine ikame olanı hatırlıyormusunuz.
Originally Posted by sevinen trend çizgisinin üzerinde almak altında almaktan daha ucuzdur lafı yalan mı o vakit on numara soru bu işte. bunun cevabını soran kadar bende merak ediyorum. hadi buyur. napacan şimdi?
Originally Posted by myfinans yarın bistin durumu tehlikeli yeni bir lokman hekim bulmanız lazım ben buldum bi tane. bu olur mu? https://youtu.be/IYFYLYr0s38
Originally Posted by regal1 on numara soru bu işte. bunun cevabını soran kadar bende merak ediyorum. hadi buyur. napacan şimdi? Eger oyleyse trend cizgisi daha altta demektir
Originally Posted by regal1 siz pascal eğitimi aldınız mı? pascalın bittiği, yerine ikame olanı hatırlıyormusunuz. Pascaldan sonra visual basic cikmamismiydi Yanilabilirim uzun yillar gecti
Originally Posted by Webster Kendim almadan asla yazmam ustad vebali olur almaktan vazgecersem Zaten alin anlaminda yazmiyorum Alirsam kendi aldigimi yaziyorum Alınca yazarsanız sevinirim yüzde iki stopla gözüm kapalı dalicam bugün sn webster
İnek obasi uyaaaaaaan Bir dakikaya kadar herkes postumiz altinda toplansin Cabuk olun... Cabuk Cabuk Yatirimci erken kalkar Yatirimci hic uyumaz Bu ne bicim yatirimcilik .....
Forum Rules
Yer İmleri