günaydın herkese Webster üstadımbugün sizi takipteyim
Originally Posted by Webster Ustadim ironi ittiydim Ayıp ediyorsun oynakbeyimiz İroniyi anlamayan nesle aşina değiliz. Senin o haberleri takip ettiği falan tabi ki düşünmedim. Yapma lütfen
Ons da ne direniyor arkadas usd 7.50 gormeden versene alim firsati SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Webster Onurum bir kurban kes artik Hastalik kaza vs kan akıtalımda nazar var üstümüzde
Originally Posted by onur1064 kan akıtalımda nazar var üstümüzde Onurum kan akitmaktan ziyade yarim yapmani tavsiye ederim Ben sahsen bu yonlu yapiyorum Kani akitsan nereye akacagini bilmedigim icin caycimiza para veriyorum...yt dir😀
Originally Posted by Webster Pascaldan sonra visual basic cikmamismiydi Yanilabilirim uzun yillar gecti önce "c" çıkmıştı
Originally Posted by Şimal yıldızı günaydın herkese Webster üstadımbugün sizi takipteyim Gunaydin ustadim Bakalim durum ne olacak Dolar bugun 7.50 yi zorlarsa ben sadece izlerim Syg
Originally Posted by regal1 önce "c" çıkmıştı visual daha sonra Regal ustadim tamam nereye varacaksiniz Takildiniz kaldiniz bu konuya 😀😀😀😀
Forum Rules
Yer İmleri