Originally Posted by Foçabeyi Ayıp ediyorsun oynakbeyimiz İroniyi anlamayan nesle aşina değiliz. Senin o haberleri takip ettiği falan tabi ki düşünmedim. Yapma lütfen Zaten sizde bir eksisozluk yazari havasi seziyorum 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Originally Posted by onur1064 kasko var ya ön kaputa zarar vermis ön kaput ta sıkıntı varsa satmaya kalktığınızda ölücüler fiyat kırmaya çalışır, kanmayın
Originally Posted by Webster Onurum kan akitmaktan ziyade yarim yapmani tavsiye ederim Ben sahsen bu yonlu yapiyorum Kani akitsan nereye akacagini bilmedigim icin caycimiza para veriyorum...yt dir😀 bir elin verdiğini diğer el görmeyecek gerekli yardımları yapiyorum ben
Originally Posted by trust06 ön kaput ta sıkıntı varsa satmaya kalktığınızda ölücüler fiyat kırmaya çalışır, kanmayın tamamdır tesekkürler
yeni gözde çiçeği burnunda fonumuz NNF %1.16 getirmiş. Kendilerini tebriks ederim...
dikkatimi cekti aliexpressden 4. siparisim ptt kargodan daha hizli gelio mk😀😀
Originally Posted by trust06 ön kaput ta sıkıntı varsa satmaya kalktığınızda ölücüler fiyat kırmaya çalışır, kanmayın Allah allah Adam kaputu dagitmis Tabiki kiracak
Originally Posted by onur1064 dikkatimi cekti aliexpressden 4. siparisim ptt kargodan daha hizli gelio mk😀😀 Aliye guvenmiyorum
Forum Rules
Yer İmleri