Originally Posted by boschyatirim Üstad fonet aldigin yere geri bıraktı. Tum yazilim coktu fonete bakiniz ustaf
Originally Posted by Webster Saati kablo aldin ya TR ye gelmiste gümrüktedir muhtemelen dedigin gibi cinden türkiyeye 1 haftada geliyo 1 haftada ptt kargo getirio olaya bak
Originally Posted by Webster Ne oldu onurum neden celalldnin gecen bi arkadasin cocugu icin yardim ederseniz hisse adi soylucem diye bisey demistim bi arkadas istedi samimiyetine güveniyorum arkadasin
Originally Posted by Webster Tum yazilim coktu fonete bakiniz ustaf Bunlar harbiden dalga geçiyorlar insanlarla.
Originally Posted by onur1064 gecen bi arkadasin cocugu icin yardim ederseniz hisse adi soylucem diye bisey demistim bi arkadas istedi samimiyetine güveniyorum arkadasin Bize neden soylemedin onurum geregini yapardik
Originally Posted by Webster Bize neden soylemedin onurum geregini yapardik sanada soyledim ya
Originally Posted by boschyatirim Bunlar harbiden dalga geçiyorlar insanlarla. Asil dalgayi arenada izle ustadim
Originally Posted by onur1064 sanada soyledim ya La yok yardima ihtiyaci olan cocuk oldugunu diyorum
Forum Rules
Yer İmleri