Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. >>>>
    https://haber.aero/sivil-havacilik/u...-dususe-gecti/

Haziran itibarı ile hareketlenen uçak trafiği Eylül ayı ile birlikte düşmeye başladı. Son bir haftadaki düşüş yüzde 3 olarak kaydedildi. En fazla azalma yüzde 5 ile Avrupa ve Kuzey Amerika’da görüldü. Havadaki uçak sayısı ise geçen yıla göre yüzde 42 azaldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Yarın öleceğini bile bilsen long olacaksın arkadaş. Bu melanet finansal sistem shorta ölesiye düşman

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Taraftar dernekleri digitürk iptal kampanyası açtı. Şak diye iptal errim. Neden iptal ettiğim kısmına çünkü Fenerliyim yazdım. Şu karantina günlerinde güzel giderdi. Ama 3 temmuzdan bu yana bu ülkede futbol kalmadı soğudum geçen sene derbiler dahil toplasan 3 maç izlemedim. Bu sene özetlere bile bakmam. Fetöcü emre fenerin başına getirildi. Rezillik. O kadar futbolcuyu içeri aldılar hakqn şükür arif halen kaçaklar ama sabah namazından sonra adam ezip öldüren emre fetöcü polis ve savcılar sayesinde bşr gün karakolda bile kalmadı. Fetönün kıçından ayrılmayan sırf mesaj için antremanda su içerken bile çömelen emreye kulübün ipleri teslim edildi.
    Bravo baskan

Leşligi takip eden kaldı mı ya? Yapmayın hangi takımdan olursa olsun şu iğrenç ligi izlememeli.

Holiganları birbirine kırdırmak için sürekli senaryolar zaten her bakanın kendi takımı var.

Seyir zevki deseniz hiç yok. Digitürk hiç yoktu zaten ssportu da çıkarmışlar.

Futbol izlemek isteyen ssport takip etsin premier lig bundesliga canavar gibi.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    BES sisteminde halkın matematikten uzak olduğunu kullanıyorlar.. %25 havuç gibi kullanılıyor.. ve bu havuc " sen vatandaş olarak %25 + fonların getirisi kadar getirin olacak" yalanı ile taçlandırılıyor..mesela %25 + 15 = %40 gibi.. tamamen yalan elbette..

matematikten anlamaması kullanılıyor dedik, şöyle: %25 katkı sadece o ay odediğin prim için.. daha onceden diyelim ki 60 ay odedin.. bu ay 61. prim.. %25 sadece 61. primin için "hayali" bir hesaba yatıyor.. tum 61 prim artık seçtiğin fonların getirisine göre ayrıca değer kazanıyor.. yani 60 tanesi %25 olmadan sadece 1 tanesi %25 ile değerleniyor.. dolayısıyla orta uzun vadede %25 katkının fon getirisine katkısı sıfıra doğru yakınsıyor..

ayrıca.. hem normal odemelerin hemde devlet katkısının ne şekilde değerlendirileceği sürekli değiştirilen kurallarla belirleniyor.. amaç mümkün olan en az getiri..

banka (sigorta şirketi) , akape ve vatandaş üçgeninde üç tarafında kazanması mümkün değil.. hangisi kaybedecek ..bilin bakalım.. münazara etmeye gerek yok , netice belli..vatandaş elbette..
    Çevremdekilere şunu bir türlü anlatamadım zamanında.

7 yıl önce bese girenin parası yüzde 350 değer kaybetmiş dolar karşısında şimdi durup bakıyor bu parayla niyet bile çekilmez diye.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Yarın öleceğini bile bilsen long olacaksın arkadaş. Bu melanet finansal sistem shorta ölesiye düşman

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Short prof işi..
    KY beceremez..
    Dün sabah TPRS Short açan, bu sabah
    %50 kazandı..
    Var mı aramızda?
    Long açıp, düştükçe ortalama yapan?
    %99... [emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ABD ADR

TAVHL arada işlem görüyor nerede ise %10 ABD de daha ucuz ama işlem olmamış.
    BIST'deki alım spekülatif gibi gözüküyor

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Davutoglu fena
    Davutoğlu
    @Ahmet_Davutoglu

Bre cahiller! Madem bugün rekabetçi kuru savunuyorsunuz son 1 yıl içinde Türk Lirasını korumak için 95 milyar doları niye heba ettiniz? Son 20 yılın en yüksek faizlerini bu koalisyon iktidarında gördük. Meydan meydan dolaşıp bizleri faizci ilan eden Cumhurbaşkanı nerede?

Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •