Sayfa 47/296 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2364 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by faze Yazıyı Oku
    Tayfa belli hep kötüler ama burdalar pd si 1 geçmez mişşş e niye buradasın öbürü mütahitler batık arsalar şöyle böyle bırakın arsayı vb o halde bu kadar baskıyı niye yapıyorlar 18, 19 a götürmek için mi

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İstatistik konuşuyor ,,ben kendim bişey katmıyorum,,niye mi burdayım? Zaten burdaydım,sadece daha farklı takılıyorum,,organize takılanlara laf söyleyin,ben bildiğiniz kara kuru bir ky yim,12 haziran önemli benim için,,haber algı amaçlı kullanıldı,korumalı kumaş haberi bile fayda etmiyorsa tedbirli olmak en iyisi,,gördüğümü söylüyorum, birileri kötü iş çeviriyor,onu söylüyorum..isterseniz gece gündüz ateksin temelinin ne kadar iyi olduğunu yazıp durayım,,adam ona uygun hareket etmiyor ki,,dikkat çektiğim budur..

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. En iyisi sabırla beklerken foruma kısa süre ara vermek... Elbet hisse değerine ulaşacak ya sabır

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

3. Muhatap alarak size soru sordum ancak muhatap alarak cevap vermediniz sorun değil, 12 haziran diyorsunuz ya, iyi niyetimden herşeyi doğru söylediğinizi kabul ederek bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum..

Hani yukarıda istatistikler öyle diyor, diyorsunuz ya, o istatistiklere sadece fiyat hareketleri olarak bakmayın, bakışınızı çok yönlü 3D-4D şeklinde deneyin bakalım ne göreceksiniz???

ytd değildir

4. Turgg in 69 bin metrekare arsası için 42 bin metrekare inşaat izni çıkarmışlar. Aynı şeyi ateks e uyarlasak ne kadar yapı izni çıkar ki acep. Az önce Turgg topigin de okudum

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Turgg in 69 bin metrekare arsası için 42 bin metrekare inşaat izni çıkarmışlar. Aynı şeyi ateks e uyarlasak ne kadar yapı izni çıkar ki acep. Az önce Turgg topigin de okudum

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Halihazırdaki inşaat alanı : 28.814 metre kare.

Yeni bir projede ne kadar izin alınacağını sonra göreceğiz.. Turgg'den çok önemli farklarından biri arsanın İstanbul'un gözbebeği Bakırköyde olma ayrıcalığıdır

https://www.akintekstil.com.tr/wp-co...eme-raporu.pdf

ytd değildir

6. Doğru söylüyorsunuz mutlu akünün yeri kartalda ateksin yeri istanbulun göbeğinde mukayese bile olmaz ufak yatırımcının elindeki malı almak için yapmadakıkları oyun kalmadı sağlam spek olsun görürüm onların halini

7. Arsanın değeri şirketin piyasa değerinin üstünde. Çıplak haliyle tabi. Proje yapılırsa değer katlanır..

Arsanın sadece yeri değil.. Evet yeri paha biçilmez.. Ama devasa parkın, yeşilliğin ortasında oluşu onu daha da emsalsiz kılıyor.

Şirket fabrikası ve fabrika arsası ile geçmiş dönem kârı, bedelsiz, virüs kumaşı vs.. hepsi bonus. Hiçbiri fiyatlarmış değil.

Bir de.. lot sayısının azlığı... Derinlik yok. Bu durum en sonunda fiyata artı ve bedelsiz bölünme olarak yansıyacak...
    Son düzenleme : akresta; 12-09-2020 saat: 22:15.

8. Kovid-19 salgını sonrası bu kumaşa ve ürünlere yurt içi ve yurt dışından çok yüksek talep aldıklarını "Son dönemde çok ihtiyaç duyulduğu için bu kumaştan seccade yaptık. Virüse ve bakterilere karşı etkili olması, kendi kendini temizlemesinden dolayı bu seccadeler özellikle hijyen açısından hassas kişiler tarafından tercih ediliyor. Yurt içinden ve özellikle Orta Doğu'dan büyük talep aldık." diye konuştu.

EOC kumaşının yüksek ihracat potansiyeline de dikkati çekerek, "Bu kumaşla ürettiğimiz havlu, bornoz, nevresim, iç çamaşırı, maske, eldiven ve tulum gibi ürünleri 25 ülkeye ihraç ettik. Hedefimiz bir yıl içinde 55 ülkeye ulaşmak." dedi.

Hedef 10 yıkama

“Araştırmalar Kovid-19’a sebep olan SARS-COV virüsünün tekstil yüzeylerinde 2 güne kadar yaşayabildiğini gösterdi. Geliştirdiğimiz antiviral özellikli kumaşlar sayesinde kumaş yüzeyine gelen virüslerin dış katmanındaki lipit tabakasını bozarak virüslerin parçalanmasını sağlıyoruz. Polyester kumaş, yün kumaş, yün/pes ve yün/naylon karışımı kumaşlarda denemelerimiz sonrası kumaşlara 5 yıkama dayanımlı antiviral özellik kazandırdık, bu oranın 10 yıkama ve üzerine çıkarılmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Kumaşlarımız virüslerin yanında bakteri ve mantarlara karşı da tam anlamıyla koruma sağlıyor. Takım elbise, döşemelik kumaş ve üniformalık kumaş taleplerine göre farklı kullanım alanları için uygulamalar geliştiriyoruz.â€

Haberler derlemedir, firma isimleri çıkarılmıştır, öyle sanıyorum bu pandemi şu anda yaşayan insanların yaşamından en az 5 yıl ciddi anlamda,gelecekteki 10 yol içinde tedbir anlamında varlığını devam ettirecektir. Yakında maske modası ve antiviral kumaşlardan yapılan hayatın her alanında başta erkek ve kadın giyiminde kendi kitlesini ve modasını oluşturacaktır.. Kumaş üreten firmalar fiyatlaması farklı olan bu pastadan daha fazla pay almaya çalışacaktır. Halihazırda tekstil firmalarının sınırlı olması talebi karşılamada zorluklar ortaya koyabilir. Firmalar AR-GE ve kapasite artıracaktır diye düşünüyorum.. Tekstil firmalarının bilamçolarında belirgin bir artış olması geleceğe çok güçlü mesaj verecektir.. Çoğu haziran ayına kadar Türk şirketlerin ürettiği bu kumaşlar 9 aylık ve 12 aylık bilançolara yansıması beklenecektir. Maske ve tıbbi donanım ihtiyaçlarını sağlamayan Avrupa başta olmak üzere ,Amerika ve diğer ülkeler ,bu salgında tedbirsiz davranması sebebiyle tekstil ürünlerini Çin'in dışında özellikle kumaş kalitesiyle bilinen Türk firmalarından tedarik ettikleri basında haberlere konu olmuştur..

Ancak antiviral kumaşların metre fiyatına ulaşabilmiş değilim henüz.. kar marjının yüksek olma durumu vardır diye düşünüyorum..

Tabi antiviral kumaş üreten firmaların bu ürünlerle ilgili talep ve satış miktarları kamuoyulla paylaşmaları önem kazanmaktadır..

ytd değildir

Sayfa 47/296 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •