Originally Posted by
alicemal
Aylardır İstanbul sözleşmesi diye bir şeyden bizim entel dantel takımı bahsediyor.
Tuzu kuru yazarlar, devletin sırtında besleniyorlar ve her konuda ahkâm kesiyorlar.
Evliliklerde kadına yönelik şiddet konusunda atıp tutuyorlar. Sebep olarakta yanlış şeyleri öne çıkarıyorlar.
Hayatımda kadına el kaldırmadım, el kaldırmak aklımın ucundan bile geçmez. Bırak kadını, karşımdaki erkek olsa bile güçsüze el kaldırmam. Kadına şiddet uygulayanında en ağır cezanın alması taraftarıyım.
Şuç işlendikten sonra ceza olayı ayrı. Suçun sebebi ayrı.
Suçun sebebine inilirse, O köşeden yazarlar gerçek suçlunun kendilerininde içinde olduğu grubun olduğunu görecekler.
Erkek neden şiddete başvuruyor diye yola çıksalar, sebep olarak DEVLETİN HIRSIZLIĞINA kadar ulaşacaklar.
Erkek evi geçindirecek geliri yoksa ve iyi bir eğitim almamışsa, KENDİNDEN FİZİKSEL AÇIDAN GÜÇSÜZE karşı şiddete başvurur.
Aynı şeyi akp yapmıyormu.?
Kendinden güçsüz suriyeye acımasızca saldırıyor ama israil, AB, abd, rusya karşısına gelince, anında ezik maraba pozisyona geçiyor.
Devlet hırsız olunca gelir dağılımı bozuluyor.
Halkın çoğunluğunun parası azınlığın cebine giriyor.
Çoğunluğun geliri düşünce düzgün eğitim alamıyor.
Düzgün eğitim alamayan insanlardan hem kadın hemde erkek hayata tutunmakta zorlanıyor. Sıkıntı çekiyor. Hem toplum içinde ezildiği için sıkıntı çekiyor hemde maddi sıkıntı çekiyor.
Eğitimsiz ve maddi sıkıntı çeken erkekte yapabildiği şeye başvuruyor ve her sorunda kadına çocuğa saldırıyor.
Peki bu devletin hırsızlık sisteminin ortağı kim.? Medya. Yani şu kadına şiddet bitsin diyen soysuzlar sürüsü. Kadına şiddetin bitmesi için sizin devletten beslenme huyunuzun bitmesi gerekir.
Her el kaldıranı idam et, yinede kadına(gerçekte güçsüze) şiddet, devletteki hırsızlık sistemi bitmeden bitmez.
Dağ keçisinin sözüdür bu.
Türkiyenin tek sorunu vardır oda devlet kurumunda çalışanların hırsız olması. Geri kalan tüm sorunların kaynağı budur.
Devletin hırsız olma sebebide uzun hikaye. Kültürel coğrafyasal ve genetik sebepler var, ibrani ler var.. filan.
.
Yer İmleri