Sayfa 257/682 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Ky hisse çok düştü diye hisse aldığı surece kaybedexek. Bilanco ojumali kar zarar nedir patronu nasildir vs vs. Cok dustu hadi alalim. Neden düştü sorusunu soran yok veya niye ciksin sorusuunu
    Böyle düşünüyorsanız bu hissenin forumunda işiniz nedir?

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2. Dünki 2,80 gibi tabandan alanların mallarını çekmeye çalışıyorlar gibime geliyor, öğleden sonra farklı bir tablo olabilir...

Birde kardeşler artik yazmaya korkuyoruz, iyi yazsan hisse pazarliyormu derler, kötü yazsan kiziliyor, ne yazacağız artik tahminlerimizi yazıyoruz, isine gelen alır, gelmeyen almaz, ben şimdi hisse uçacak desem herkes atlayıp alacakmi yani. Boyle saçma sapan yazanlar yüzünden insanlar bir şey yazmaya da çekiniyor...

3. 2 dip var illaki olacak biseyler. Dikkate almayin beni uzerime de gelmeyin lütfen kişisel dusuncemdir

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Dünki 2,80 gibi tabandan alanların mallarını çekmeye çalışıyorlar gibime geliyor, öğleden sonra farklı bir tablo olabilir...

Birde kardeşler artik yazmaya korkuyoruz, iyi yazsan hisse pazarliyormu derler, kötü yazsan kiziliyor, ne yazacağız artik tahminlerimizi yazıyoruz, isine gelen alır, gelmeyen almaz, ben şimdi hisse uçacak desem herkes atlayıp alacakmi yani. Boyle saçma sapan yazanlar yüzünden insanlar bir şey yazmaya da çekiniyor...
    patron kagıtlarında teknık ıslmez, ancak yapılabılcek tek sey tahmın etmektır.. tutar tutmaz ayrı konu..
    kısaca yıne patron mal alsın dıye bakmaktan baska bır carede gozukmuyor..

5.  Alıntı Originally Posted by yaksay Yazıyı Oku
    patron kagıtlarında teknık ıslmez, ancak yapılabılcek tek sey tahmın etmektır.. tutar tutmaz ayrı konu..
    kısaca yıne patron mal alsın dıye bakmaktan baska bır carede gozukmuyor..
    katılıyorum en net yorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kücükyatirimci Yazıyı Oku
    2 dip var illaki olacak biseyler. Dikkate almayin beni uzerime de gelmeyin lütfen kişisel dusuncemdir

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak ne demek iki dip var, beklentin ne peki senin burdan olmasada özelden cevap yazarmisin

7. İnceden pazarlayanlar var. Ayni kisilerin yazilari 3.4_4.00 arasi neymis okuyun derim. Ytd

8. Düşünülmesi gereken neden biz bu hisseye girdik. benimde 24000 tl zararım var. ama tersi olsaydı bu kadar karım olacaktı.
    Hepimiz gafil avlandık para hırsına kapıldık kumar masası gibi attık zarımızı olmadı.
    artık bekleyecez karşının zarı kötü gelsin diye. 2.80 den alanın malını almaya çalışıyor yok efendim bunu yapıyor herkez zararda olduğu için kendini tatmin etmeye çalışıyor arkadaşlar burada destek direnç hiç bişey yok sadece sabır olacak şimdi zarardayız huzurumuz yok. Adam hep sağ gösterip soldan da vurmuyor aparkat atıyor bize. 1,6 mn lot alıyor. sabahına 13,5 satıyor alışta devre kesiyor spk bırak zaten gebermiş hisse yükselsin. Bu kadar hareket çekiyor hisse spknın sesi çıkmıyor. Al galip avtur unda ava çık yakala milleti demiş sanırım. artık akışına bırakalım. aklımda olan hareket 1,5 e çekip orada 3 aşağı 5 yukarı yazay yapacak sonra 1-2 yıl içinde yine tavan tavan çünki adamin hiç bir hareketi belli olmuyor ama hisseleri hep bu şekilde işliyor.

Sayfa 257/682 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •