Sayfa 220/267 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon
Arama sonucu : 2129 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1.  Alıntı Originally Posted by tutunmak_01 Yazıyı Oku
    Kağıdın küçük yatırımcıda olması bir kağıt için iyimi kötümü sizce ?
    Tahtada küçük yatırımcı çoğunluktaysa her gün artmasına bekler. Küçük bir düşüşte panik havası oluşur. Bugün olduğu gibi. YTD..

6 ay önce elimde rtalb vardı 4.80 maliyetli. Maliyeti geçtiği gün sattım. O zamanda global ve a1 satıyor diye korkup satmıştım. Sonra 62 tl oldu. Burada gedik vb satmış önemli değil. Çok ekmek yedirdi. Her düşüşte küçük küçük dönüş vakti. Yataya sarması lazım. Hazım süresi var malum

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. Biraz düşmesi gerekir sonra tekrar güç toplayacaktır.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ytd değildir....
     Alıntı Originally Posted by ihsan07 Yazıyı Oku
    Biraz düşmesi gerekir sonra tekrar güç toplayacaktır.

5. Acıklama fırmamız adıyaman besnı fabrıka yatırımımız ıcın wellmade enterprıse co., ltd ''den 2020 aralık ayında teslım almak uzere vergıler harıc toplamda 4.453.600 tl tutarında 20 adet yuvarlak orme makınası sıparısı vermıstır. ıstanbul avcılar orme uretım tesısınde kullanılmak uzere sava orme makına tekstıl san.tıc.a.s. ''den bedelı sermaye artırımından elde edılen fon ıle karsılanmak uzere toplam 1.140.000 tl tutarında 5 adetyuvarlak orme makınası teslım alınmıstır.yenı yatırımlar kapsamında toplamda alınan yuvarlak orme makınası 46 adet olmustur.

Şükür dönüşü yakaladık

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,195
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Şükür dönüşü yakaladık

Kesinlikle YTD.
    Aynen 10.43-11 arası bende topladım biraz 12.46 gönderdim gitti,riske girmeye gerek yok,zaten başım kuyaş ile dertte,bedelli fenomeni olduğum için karışık,kuruşuk işleri severim

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aynen 10.43-11 arası bende topladım biraz 12.46 gönderdim gitti,riske girmeye gerek yok,zaten başım kuyaş ile dertte,bedelli fenomeni olduğum için karışık,kuruşuk işleri severim
    Kuyas ta arkadaşa ilk gğn 4.20 den r leri sattırdım abi

Kesinlikle YTD.

Sayfa 220/267 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •