Sayfa 169/1002 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Mçbende merak ettim varankın açıkladıpı listwden mutlu makarnayı inceledim adamlar 1994 yılından beri bu işi yapıyormuş.
    Fabrika diye açılan yerlerin yarısı inşaat ithalat ihracat üzerine açılan ve hiçbşr şey üretmeywn 1 büro 3 masa sandalye en fazla 3 eleman çalıştırılacak şirketler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Mçbende merak ettim varankın açıkladıpı listwden mutlu makarnayı inceledim adamlar 1994 yılından beri bu işi yapıyormuş.
    Fabrika diye açılan yerlerin yarısı inşaat ithalat ihracat üzerine açılan ve hiçbşr şey üretmeywn 1 büro 3 masa sandalye en fazla 3 eleman çalıştırılacak şirketler
    Söz konusu törenimizde 300 firma içerisinde telaffuz edilen ilk kez yatırım yapan firmalarla birlikte ilave yatırım yapana firmalarda bulunmaktadır. Medyada daha önce açılışı yapıldığı belirtilen Barem Ambalaj 5.Organize Sanayi Bölgesi’nde ilave yatırım yapmış olup; açılış listesinde yazılma nedeni yapılan yeni yatırımdır. Çağsan Ambalaj Firması yeni yatırım yapmış olup, listede olması gereken isim Çağsan Ambalajdır. Medyada yer alan Çiltuğ Firmasının ismi listeye sehven yazılmıştır

https://www.gazianteppusula.com/habe...eri-87046.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Çiltuğ Isı Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Gaziantep Milletvekili adayı olan Can Tuğsuz ise, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

300 fabrika içinde kendi fabrikalarının da "yeni" açıldığının duyurulmasına tepki gösteren Tuğsuz, fabrikasının 45 yıldır hizmette olduğunu söyledi.

Tuğsuz, "Gaziantep'te açıldığı iddia edilen 300 fabrika listesindeki fabrikamız 45 yıldır(!) faaliyettedir. Yeni açılması söz konusu değil. Düğmeye basıp aç-kapa yaptılarsa onu bilemiyorum Kamuoyunun takdirine sunuyorum" diye yazdı.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çiltuğ Isı Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Gaziantep Milletvekili adayı olan Can Tuğsuz ise, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

300 fabrika içinde kendi fabrikalarının da "yeni" açıldığının duyurulmasına tepki gösteren Tuğsuz, fabrikasının 45 yıldır hizmette olduğunu söyledi.

Tuğsuz, "Gaziantep'te açıldığı iddia edilen 300 fabrika listesindeki fabrikamız 45 yıldır(!) faaliyettedir. Yeni açılması söz konusu değil. Düğmeye basıp aç-kapa yaptılarsa onu bilemiyorum Kamuoyunun takdirine sunuyorum" diye yazdı.
    Bende neden bu firmayı sehven yazmışlar liste Cumhurbaşkanına gidiyor demiştim. Çözdüm teşekkürler.

O egeli ben değilim

valla şöyle listeden 10-15 tane şirketi tek tek seçtim baktım 1993 ila 2019 yılları arasında açılmış baya fabrika var ekstrayatırımla bir şeyler yaptılarsa bir şey diyemem ama çoğu fabri,ka dediği şey büro şeklinde açılan firmalar 5 kişiden fazla çalışacak adam olmaz açın bakın içlerinde en babası bim oda toplasan 10*-15 elemanla çalışır 300 firma 45.000 istihdam yani fabrika başı 150 adam eğer böyle bir istihdaamlık yatırım varsa 1 ay sonra bizim ihracatta patlar yurt içinde bir çok üründe fiyatlar düşer
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bende neden bu firmayı sehven yazmışlar liste Cumhurbaşkanına gidiyor demiştim. Çözdüm teşekkürler.

tatmin oldunsa sorun yok
    bir halt olacağı yok.

bir fabrikayı beş kere açıyorlar.
    temel atma
    kaba inşaat
    badana
    boya
    üretim öncesi
    üretim sonrası
    6 olmuş
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

bu arada antep gazetelerini karıştırırken gaziantep üniversitesine rektör atamasıda yapıldığını okuyunca kimmiş diye araştırayım dedim
    ilginçşeyler çıktı adamın adı arif özaydın geçmişine bakayım dedim
    son dönemlerin modası gibi bununda doğum yeri ve sonra kazandığı üniversite yazıyor ilk orta ve liseyi nerede okuduğu yazmıyor
    bu taktik kamuda çok sık kulalnılıyor
    sebebi çok basit bir çok kişi fetönün okullarından mezun oralarda okumuş muhtemelen bunun karizmadada böyle bi çizik var

üniversitedeki özgeçmişi
    https://akbis.gantep.edu.tr/detay/?A...r_arif-ozaydin

7-8 ayrı yerdede baktım direk üniversiteden başlıyor
    ancak daha tuhaf bi durum var
    adamın şu anda adı arif özaydın ancak üniversitenin resmi sitesinde yazdığı makaleleri incelediğimde 6ıncı sıradan sonraki makalelerde adamın adının arif özsağır olduğunu gördüm
    az daha aarştırınca adamın 2015 yılına kadar soyisminin özsağır olduğunu gördüm
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 169/1002 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •