Sayfa 550/1043 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    afyon baskılanıyor bir kaç kötü haber bekliyorum son düşüş yapmalı korku salmalı yatırımcı cıkmıyor hisseden esma alternatif hisse pazar akşamı yazarım nasipse
    bir cevap mümkün mü?
    Değerli hocam afyonu şimdilik elimizden çıkardık . Sizin hisselere olan bakış açınız ve öngörünüz benim için çok önemli.
    Izlediklerim avgyo/ agyo/ gozde/ sılver/rheag/ ozkgy bunların sizteminizde nasıl gördüklerini bilmiyorum.sizin varsayımsal öngörünüzü merak ediyorum.
    Allah yüreğinizin güzellği gibi güzel bir yaşam sizlere nasip etsin.

2. Hocam senkron takipten çıkardınız ancak tavan serisi başladı gibi gözüküyor görüşünüz nedir

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    bir cevap mümkün mü?
    Değerli hocam afyonu şimdilik elimizden çıkardık . Sizin hisselere olan bakış açınız ve öngörünüz benim için çok önemli.
    Izlediklerim avgyo/ agyo/ gozde/ sılver/rheag/ ozkgy bunların sizteminizde nasıl gördüklerini bilmiyorum.sizin varsayımsal öngörünüzü merak ediyorum.
    Allah yüreğinizin güzellği gibi güzel bir yaşam sizlere nasip etsin.
    Rheag bu hafta listede yerini aldı Pazar akşamı zaten liste yapıyoruz.alternatif olarak sattiklarinizin yerine koymanız için ayrıca bizlerden dualarınızı eksik etmeyin syglr

4.  Alıntı Originally Posted by Lkye74 Yazıyı Oku
    Hocam senkron takipten çıkardınız ancak tavan serisi başladı gibi gözüküyor görüşünüz nedir
    Kimdedi çıkardık diye ben ve burada ozelime yazanlar la yolumuza devam ediyoruz şirketi batiranlar için yazdım .. almasınlar batmasinlar sonra bana fatura çıkarmasınlar diye aylık listeden çıkardım.. zaten artık aylık hisse cesur ve korkmayalara özel paylaşılacak genelde aylık paylaşım Yok

5. Hocam merhaba iyisinizdir umarım.
    Size mesaj atmaya çalışıyorum ama nereden atacağımı bulamadım snkrn ile ilgili özel mesaj nasıl yazılıyor

6. sıkıntı yok burdanda yazabilirsiniz

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Afyon olur
    Afyon diyince aklıma geldi . Vişne li ekmek kadayıfı çok iyi olur . Bu gün gittim bizim markete kalmamış. Orda güvenlik firmasından elemanla konuştum. Boya işi varmış boyalar ordaydı. Çok ta almışlar. Biraz geç nakliyat oldu dedi . Boyalar güzel duruyordu. Yayla yeşili. Enerji veriyor ....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Hocam snkrn alanlar özelden yazsın dediğiniz için yazacaktım.Bunun dışında başka bir konu yok.

Ayrıca bıkmadan usanmadan burada paylaşımda bulunup ufkumuzu genişletip, bizi hisseler konusunda fikir sahibi yapıyorsunuz bunun için size tekrar teşekkür ediyorum.

Sayfa 550/1043 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •