Sayfa 553/1043 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bir de hocam zahmet olmazsa ihlgm ile ilgili güncel dusuncelriniz nelerdir?Kağıt 44,45,46 da davul çalıp duruyor ha bire ��Teşekkürler
    tektu ile aynı karede ihlgm zaten o güzrgahta yapıları var ekstreden 17 dönüm arazisi var başkan erdoğan ekimde bir bakraç hrçla temel atsa yeter gerisi önemli değil beklenti beklentidir

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    evt asıl bomba hisseler potasına senin hisse girdi aylıkta özeli temizledim cok mesajdan patates oldu sildim sistem aylıkta verdi bu gün ama paylaşamıyorum biliyorsun
    Saygi cercevesinde oldugu surece farkli fikirler paylasilmali formun amaci bu zaten..
    Birkac farkli gorus oldugu icin sizin paylasimlarinizi takip eden ve degerlendirenleri es gecmeyin hocam..
    Saygilar..

3. bu arada aefes aylık potaya girdi bilginiz olsun 2 adet aylık hissemiz oldu isdmr ve aefes ytd

4. şimal yıldızı senin yazına cevap veremedim bilgin olsun özeli yeni temizledim ama okudum sepetin güzel ısdmr ekleyebilirsin

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu arada aefes aylık potaya girdi bilginiz olsun 2 adet aylık hissemiz oldu isdmr ve aefes ytd
    Evet daha önce incelemiştim. Çok ucuz gıda şirketlerinden bayağı sıkıştı. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Ucuz olan enerji şirketlerinden Ayen ve Anel enerji için yorum alabilirmiyiz . Önümüzdeki kış için gıda ve enerji sektörü iyi olur diye düşünüyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Ucuz olan enerji şirketlerinden Ayen ve Anel enerji için yorum alabilirmiyiz . Önümüzdeki kış için gıda ve enerji sektörü iyi olur diye düşünüyorum...

anel zaten istediğim performans yarıda kesti asıl olan haraketi bir türlü yapmadı ama yapmayacağı anlamına gelmez yılsonu hedefimizde değişiklik yok ayen gecen haftalarda pylaştığım ve beğendiğim hisselerden gecen hafta hareketini tamamladı ama şu an güçlenmek için formasyon tamamlıyor

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    anel zaten istediğim performans yarıda kesti asıl olan haraketi bir türlü yapmadı ama yapmayacağı anlamına gelmez yılsonu hedefimizde değişiklik yok ayen gecen haftalarda pylaştığım ve beğendiğim hisselerden gecen hafta hareketini tamamladı ama şu an güçlenmek için formasyon tamamlıyor
    Teşekkürler.

Sayfa 553/1043 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •