Sayfa 555/1043 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Yayla ile hemen hemen aynı grafik ytdben bilmem ustam bilir
    Hayırlı geceler hocam akşamdan Rheag için emir yazdım. Rabbim sizden razi olsun. Allah tüm kardeşlerimize hayırlı ve bereketli bir yaşam nasip etsin.
    YAYLA, RHEAG VE OSTIM le yola koyulduk. Aklımızı kullanarak doğru yola çıkalım da gerisi nasip kısmet. Tüm anlarınız güzel olsun değerli yüreği güzel insan!

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hayırlı geceler hocam akşamdan rheag için emir yazdım. Rabbim sizden razi olsun. Allah tüm kardeşlerimize hayırlı ve bereketli bir yaşam nasip etsin.
    Yayla, rheag ve ostım le yola koyulduk. Aklımızı kullanarak doğru yola çıkalım da gerisi nasip kısmet. Tüm anlarınız güzel olsun değerli yüreği güzel insan!
    teşekkür ediyorum bol kazançlar esma yorumlarına ve çalışmalarına devam et arada atar gider yapsakta içimizde bir şey yok tamamen sizleri motive etmek içindir

3. Cümleten iyi geceler arkadaşlar

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    teşekkür ediyorum bol kazançlar esma yorumlarına ve çalışmalarına devam et arada atar gider yapsakta içimizde bir şey yok tamamen sizleri motive etmek içindir
    Saygı ve minnetle hep anıyoruz sizi. Keşke yanlış yaptığımızda sizin gibi değerli insanlar kulağımızı hep çekselerdi...

5. Hayırlı geceler, bol kazançlı sağlıklı huzurlu yarınlar olsun herkese inşallah.,.

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    tektu ile aynı karede ihlgm zaten o güzrgahta yapıları var ekstreden 17 dönüm arazisi var başkan erdoğan ekimde bir bakraç hrçla temel atsa yeter gerisi önemli değil beklenti beklentidir
    Eyvallah hocam yeter ki temel atılsın inşallah

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Arkadaşlar rheag dikkat edin o.75 ten beri takibimde 3 üzeri sert yükselişler bekliyorum bu bir haber yada başka bir durum la bir şekilde hareket bekliyorum bu tamamen benim kendi sistemimle alakalı ytd
    Teşekkürler iyi geceler cümleten

8. Sizlere de iyi geceler. Katkılarınız için teşekkür ederim.

Sayfa 555/1043 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •