Sayfa 141/330 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Bu talimat silmeyi icad eden yatmasın hortlasın.
    Adam birkaç kademe yukarı 50/60 bin lot satış yazıyor alıcı yaklaşınca hemen siliyor.
    Alımlara rağmen kağıt hep satıcı iki kat fazla görünüyor. Satıcı ben olsam hemen kapar. Çayın devrilsin e mi?
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2. Gk ya kadar 30-35 bandına geleceksin

Ge le cek sin

Yoksa bu ky senin işini bitirecek

Artık para ky de var

Yabancı devri

Ve

Salak hisse yapıcı dönemi bitti

Zor(para) oyunu bozar

Var mısın iddiaya Çaycı

Sıkı ise elinde tut

Yığ son 91 bini de ne oldu

Ham ettiler di mi

Yatırım tavsiyesi olmayıp bakır üzerine kompedan olmuş bir şirketin burada olmaması gerektiği üzerine düşüncemi yazmak dır.

Beklet beklet 5 TL ye aldığımı da eşitleyince sana gömeceğim

1 TL ye aldığı mı da

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Yürü güzel yürü boyuna kurban
    Melekler kıskanır huyuna kurban
    Gelin eylemişler toyuna kurban
    Yolun nerden geçer kuş olam gelem

Gündoğduyum figan sardı dilimi
    Yeşermez kökünden kestin dalımı
    Etme bu cefayı al bu canımı
    Uğruna kesilmiş baş olam gelem

4. arkadaşlar
    Bu şirketi ky olarak satın alalım
    İlk defa ky nin bir şirkete el koymasına tanıklık edelim.
    Sarkuysan çok güzide ve halen çok ucuz bir şirkettir.
    İştirak olarak bir çok şirketi vardır.en önemlisi demisaş dur.
    Değerleme dışı çöp olarak aktifinde yer alan Arsaları binaları hesaptan ayrıdır.

Sayın Çaycı Rabak gibi bir firmayı ........... Bırakıp buraya genel müdür olarak gelmiş ve yıllarca burada bir şekilde kalmış ve ........ şirketi gibi ele geçirme gayret ve çabası içinde olup bana göre sahiplenme gibi küçük bir zaman düşünce ile hareket etmektedir.

Banka yönetimine YKB bir şekilde girmiştir
    (Sebeb finans kredi karşılık ve niyete göre değişebilir)

Zerrab bir ara %1 ile yönetime girmiştir biz çok kısa zamanda %10 gibi rakamlara ulaşabiliriz.

Yönetilmesini ;
    çok iyi olan şirketlerin tepe noktalarında hukukçu arkadaşlara yönetimde bizim adımıza yazılı bir metin ile hisse ile orantılı teslim edelim.(bunun için ben yardımcı olabilirim.)

Bu şirketin yönetimi;
    kurucu ortak olan sarraf ve kuyumcuların varisleri temsil edilmesi ve alınan tavizler ile sayın çaycı tarafından yönetilmektedir.

Yüklü miktarda satış adetleri artık gelmemekte gelse bile satın alınmaktadır .

En dandik(sadece yönetim hatası ve beceriksizliği ve hisse baltacıları yüzünden baskılanan) zannedilen çok güzel şirketler halen dahi sıkıntılı yönetilmesine rağmen bizim piyasa değerimiz den yüksek yerlere gelmektedir.

Bu güzide şirketi güzel yerlere getirmek için el birliği ile hareket edelim.

Bu ifadelerin; Sermayenin spk mevuatları çerçevesinde yönetime girmek yönetmek adına teşvik edici bir yazı olarak dikkate alınmasını, bu beyanda hareket edilmesini ve yine fikirlerde kalıcı yer etmesi amacı ile yazılmıştır.

5. Merhaba Hacı bey

Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    arkadaşlar
    Değerleme dışı çöp olarak aktifinde yer alan Arsaları binaları hesaptan ayrıdır.

Sayın Çaycı Rabak gibi bir firmayı ........... Bırakıp buraya genel müdür olarak gelmiş ve yıllarca burada bir şekilde kalmış ve ........ şirketi gibi ele geçirme gayret ve çabası içinde olup bana göre sahiplenme gibi küçük bir zaman düşünce ile hareket etmektedir.

Zerrab bir ara %1 ile yönetime girmiştir biz çok kısa zamanda %10 gibi rakamlara ulaşabiliriz.

Yönetilmesini ;
    çok iyi olan şirketlerin tepe noktalarında hukukçu arkadaşlara yönetimde bizim adımıza yazılı bir metin ile hisse ile orantılı teslim edelim.(bunun için ben yardımcı olabilirim.)

Bu şirketin yönetimi;
    kurucu ortak olan sarraf ve kuyumcuların varisleri temsil edilmesi ve alınan tavizler ile sayın çaycı tarafından yönetilmektedir.

En dandik(sadece yönetim hatası ve beceriksizliği ve hisse baltacıları yüzünden baskılanan) zannedilen çok güzel şirketler halen dahi sıkıntılı yönetilmesine rağmen bizim piyasa değerimiz den yüksek yerlere gelmektedir.

Bu ifadelerin; Sermayenin spk mevuatları çerçevesinde yönetime girmek yönetmek adına teşvik edici bir yazı olarak dikkate alınmasını, bu beyanda hareket edilmesini ve yine fikirlerde kalıcı yer etmesi amacı ile yazılmıştır.

Sizin düşünceniz benim için önemlidir. Bu konu hakkında görüş alabilirmiyiz. Teşekkürler.

6. Ö
     Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    arkadaşlar
    Yönetilmesini ;
    Bu şirketin yönetimi;
    Sayın cevahir, dedikleriniz biraz zor görünüyor. %10 hisse çok büyük bir miktar. A%2-3 olsa o bile yeter. Bu şirketin dededen kalma hissedarları temettü yemeye bakıyorlar. Kolay kolay ciddi mal satmazlar. %10 hisse 200 milyon tl ye denk geliyor. Burdaki birkaç arkadaş hariç herkes vurup çıkma derdinde.
    Ben geçen sene hariç her yıl genel kurula katılıp red oyu vererek, soru sorarak farkındalık oluşturmaya çalıştım. Genel kurul tutanaklarında bunu görebilirsin. Genel kurul yaklaştığında bir imza ile bir arkadasa vekalet verilebilir ciddi bir muhalefet oluşturularak Çaycının keyfiliği önlenebilir. Farklı birşey yapmak çok zor....
    Vekalet verme yoluyla risk almadan bir arkadaş görevlendirilebilir ona da en fazla dört kişi oluruz.

7. ben biliyorum ki çok değil burada 5 veya 6 kişi bir araya gelse % 1 in üzerinde hisse sahibi olur

İnanıyorum ki çok rahat % 10 un üzerine biz ky olarak çıkarak ky nin yönetimlere dahil olması sürecini başlatabiliriz.

Bunun için içimizden değil dışardan haklarımızı çok iyi yapabilecek hukukçulara belli bir ücret (hatta yöneticilere verilenden karşılanmak üzere) ile temsil ettirebiliriz

Yeni bir sözleşme ile her sene gk öncesi bir metin üzerinden hareket ederek yıllara sari (hissedarlarımız değişse bile) kalıcı olarak yönetimde kalabiliriz.

Hem şirketlerimizin basıt oyunlar yapmasına dur deriz hemde ky yi butunleştirerek sermayenin tabana yayılmasına öncü oluruz

hemde sermayenin dolar ve altın gibi üretim dışı finansal kaynaklara akmasının önüne geçeriz.

Hemde bilinçsiz ky nin zarar etmemesi için yeni alternatif bir kanal oluşturmuş oluruz.

8.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Ö
    Sayın cevahir, dedikleriniz biraz zor görünüyor. %10 hisse çok büyük bir miktar. A%2-3 olsa o bile yeter. Bu şirketin dededen kalma hissedarları temettü yemeye bakıyorlar. Kolay kolay ciddi mal satmazlar. %10 hisse 200 milyon tl ye denk geliyor. Burdaki birkaç arkadaş hariç herkes vurup çıkma derdinde.
    Ben geçen sene hariç her yıl genel kurula katılıp red oyu vererek, soru sorarak farkındalık oluşturmaya çalıştım. Genel kurul tutanaklarında bunu görebilirsin. Genel kurul yaklaştığında bir imza ile bir arkadasa vekalet verilebilir ciddi bir muhalefet oluşturularak Çaycının keyfiliği önlenebilir. Farklı birşey yapmak çok zor....
    Vekalet verme yoluyla risk almadan bir arkadaş görevlendirilebilir ona da en fazla dört kişi oluruz.
    Sayın Melih bey

Yıllardır sizinle burada bir hukukumuz var.

Ben ve siz burada hissenin ucuz kaldığı yönünde yazılar yazdığımızda ( yorumlara katılan olmamasına rağmen) alım yönünde bir hareketlenme in olduğuna şahitlik edebiliyoruz.

Ben yeni bir çıta hedefi koydum.

Şirket olması gereken değerinin
    piyasa değeri = ciro
    Gibi bir hedefleme ile 30-35 TL gibi bir rakamları belirtdim.

Burada ,tweeter ve internet sitelerinde binlerce kişi bu yorumları okuyup yorum yazmasa dahi taraf olup hareket edebilmektedir.

Ki bu günkü canlanmanın da bu beyanda olduğunu tahmin ediyorum

Son baskılama ile 10 bin hisse ile 7.30 kapatacak hisse 7.14 kapatmıştır.

Yine yarın için kendine aşağıdan alma gibi bir düşünceye kapılmış görünmekte bile olsa hareket bu günki gibi ivmelenerek devam edeceğine kanaatim vardır.

Bizim dediğiniz rakamlarda dahi ky ye çok büyük öncü olabileceğimizi tahmin etmekteyim.

Bunun içinde birlikte hareket edebilir miyiz yollarını aramaktayım

Az az ile çok olur

Çayçı kaç yıldır burada 86 yılından beri mi

Biz birlik olursak az zamanda çok hızlı yol alabiliriz diye düşünüyorum

Telekkürler

Sayfa 141/330 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız