Sayfa 400/655 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 5238 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Örnekler iyi ama, bu kriz başka kriz....
    Parayı bi şekilde bulursunuz, Arjantin battı sonra çıktı, yunanistan battı, irlanda italya battı sonra toparladı...
    Bu krizde para ikinci planda....
    Amerikalı kadın trumpa diyor ki ''burası kuzey kore değil, Türkiye değil'' !!!!!!!!
    Olmasa da, kabul etmesekte artık bizi diktatör bir rejimle yönetiliyor olarak görüyor dünya, bakıyor damat hazine bakanı, yargı ne dersen onu yapıyor vs vs....
    Sonuç : kasasında 50 milyar para olan akbank 26 milyardan işlem görüyor, 36 milyarı olan koçholding 35 milyardan işlem görüyor, bu söylediklerim nakit paralar, arsası,binası,fabrikası,iştiraki hariç....Neden bedavaya işlem görüyor ve hala düşüyor? sebebi yukarda yazıyor, yabancı kasadaki parayı güvence olarak görmüyor
    Bu kriz başka kriz...Eninde sonunda da bitecek,Piyasalar biteceğinin ne zaman kokusunu alır o zaman yükseliş başlar, bittiğinde de trenin son vagonuna ky yi bindirirler....
    17 Mayıs 2013 bence milat bir gün Türkiye için. O günü hatırlayanınız var mı bilmem. Kitap hediye edilmişti .Herkes ne alaka şimdi bu kitap demişti ? Aynı kişi değil miydi bir kaç ay önce yurtdışındaki üniversitelerden demokrasi için verdiği mücadele den dolayı Fahri doktora ünvanları alan ?

Kitap hediye edildi , herşey değişti. Yıllar sonra anladık neden o kitabın seçildiğini.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/e...dildi-23305280

Sözün özü, Türkiye'nin tekrar yatırım yapılır yüksek güveirlikli bir ülke olduğunu endeks 200 bin iken algılatırlar muhtemelen

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Al at kenara durumu çok ucuz dendikçe almaya devam yalnız ucuz mu uyuz mu onu çözemeden birdünya mal sahibi olduk hadi hayırlısı

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Amerikalı kadın trumpa diyor ki ''burası kuzey kore değil, Türkiye değil'' !!!!!!!!

Olmasa da, kabul etmesekte artık bizi diktatör bir rejimle yönetiliyor olarak görüyor dünya,
    Diktator bir rejimle yonetilmiyor mu bu ulke.?

5. yabancılar eylül ayında 34milyon dolar çıkış yapmış borsadan.yaklaşık 250 milyon lira .bu para nedir ki yav?DEMOKLESİN KANLI kılıcı BDD K BİR VURUŞTA akbanktan 150 MİLYON LİRA . PARAYI SÖKTÜ ALDI.BÖYLECE TAM 333 DEFA CEZA keserse akbankta parayı sıfırlıyor.

Yabancı eylülde akbank almış diyelimde teselli bulalım

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. KIZILDAG temaslıyı dışarıda yakalayıp 3700 TL ceza kesersen ben de el koyduğunuz 7 milyon TL 'yi bi tarafına monte ederim.

8. Eylülde yabancı aldı. Son 2 gündür para girişi olmasına rağmen eksi kapadı. Sanırım güzel baskılayıp mal almayı planlıyor. Sonra bir bakmışsın arkasından el sallıyorsun. Çok küçük yatıromcı mı var acaba kağıtta da bunu reva görüyorlar

Sayfa 400/655 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •