Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Bende girmiştim bedelsizine. En yüksek 143 den biraz satıp Dardanel almıştım. Sonra bekledikçe kardan baya gitti. 2018 sonlarında bir bölümünü daha satıp Mtryo, Merko, Dgkl, Alyağ almıştım.
Ve hala bölünme sonrası maliyeti in 0,62 göründüğü 200 lotum var.
Bu arada dün Galip şov vardı.
dolar 7.95...almost..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
faizi arttırmayacağız derken %30 yapmak zorunda kalabilirler mi ? bir önceki sefer %25 le zor kestiler dalgaları..
erdoganomics iş başında![]()
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
"almost" demiştik.. şimdi tabelada yandı..7.9520
3 kasım 2020 biden diyebiliriz artık. bizim başkanı seçenler kendine başkan seçiyorlar. siyasetimizi formatlayacaklar, ve ak-saray koridorlarında tatlı bir telaş var.
son bir ayda faiz artışı, normalleşme sinyalleri, ekim ppk toplantısında bir faiz artışı daha. bunların kafasına taş düştüğünden değil gelecek olanı gördüklerinden.
karadenizde gaz bulduk haberleri, kıbrıs kapalı maraş'ı açmaları, doğu akdeniz mavi vatan vs. ise milliyetçilik duygularına oynayarak toplumu kendi cephelerinde konsolide etme amaçlı. şimdi s400 ateşleme var sırada.
Yer İmleri