Originally Posted by regal1 Onur kardeş özelden gelmedi de, açıktan yazmıştın. liste halinde orada vardı. zaten takibimde olan bir hisse. sen yerine regal diye birine soylemisim adam su an %12 kazandi benim sayemde😀😀😀😀
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim KAP'ı inceledim dişe değer bir Kalkınma Bankası'nın bedelli kararı var. İkincisi de Verusa holdingin bir madeninde altın buluşmuş onunla ilgili KAP haberi. Gerisi traş. Önümüzde ki hafta bunlardan ekmek yiyebiliriz bakalım. Kalkinma bankasindedigin su dotunu kaldiramayan hani regal ustadi aylardir meleten tskb midir odabasi
Originally Posted by Webster Kalkinma bankasindedigin su dotunu kaldiramayan hani regal ustadi aylardir meleten tskb midir odabasi Yok. KLNMA Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Hazine bakanlığının olan. Borsa Kodu - KLNMA Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı(TL) - 7.797.077,43 Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı(%) - %0,91
Cocuklari pistten alalim Sub zero buz atip oyunu bitirecek hamleyi yapacak Bkz nasdak
Originally Posted by Foçabeyi Yok. KLNMA Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Hazine bakanlığının olan. Borsa Kodu - KLNMA Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı(TL) - 7.797.077,43 Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı(%) - %0,91 Aaah oda basi aaah Bende tskb zannedip regal ustadim icin sevinmistim
Originally Posted by Webster Aaah oda basi aaah Bende tskb zannedip regal ustadim icin sevinmistim Ayemm sorrii ne sorriii..
Ben pariteden ve soganin hareketinden sunu anliyorum P.tesi bistte zukus var Hadi hayirlisi
Originally Posted by Foçabeyi Ayemm sorrii ne sorriii.. Ooo ingilizcede var hemde akici cinsinden Odabasi sen ne isle mesguldun
Forum Rules
Yer İmleri