Sayfa 892/999 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Ariston bu sığ tahtalarda ınfo ve Osmanlı baş rolde .
    Info nun değişik bir argoritması olduğu söyleniyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu arkadaşı dinledim .Evi ,Arabayı ne varsa satıp 7.94 ten dolar alayım. Bu arkadaşları çok seviyorum ...karşısında yığınca acemi birliği safsaf dinliyor. KENDINDEN EMİN, ÇOK HEYECANLI...
    yürü be,kim tutar seni.... Şahsen ben olsam bu fiyatlardan yaptığım yüklü ,don gömlek,gırtlak dolar long kontratların ekstresini de gösteririm
    Neden adamı yargılıyosunki hafta başı 117 üstü kapanış beklediğimi yazmıştım sende dolar 7950 lerdeyken insanları gaza vermeyin diye yazıma istinaden bir yorum yapmıştın bilmem hatırladınmı ama ben yinede herkesten özür diliyorum haftayı 117 üstü kapatamadı!!

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dolar için önce 7,81 , pek sanmıyorum kısa vadede ama inerse 7,63 iyi alım yeri olabilir.
    bence de 7.80

4. Moskova’da ki toplantı 7. Saatindeymiş olumlu sonuç çıkacak beklentisiyle yükseldik düşüncesindeyim. Tersi olursa haftaya kötü başlangıç yaparız

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ariston bu sığ tahtalarda ınfo ve Osmanlı baş rolde .
    Info nun değişik bir argoritması olduğu söyleniyor.
    Mutlaka algoritma vardır.

Bir ara değişik bir algoritma bulduk demişlerdi.

Ben de bazen alıyorum yanlış yaptın tornistan diye ses geliyor, genelde haklı çıkıyor. Artık seslere çok dikkat edeceğim ama bir şekilde hayırsever biri kurtarıyor son anda.

Sırf karanlık oda algoritması bulsan o da yeter.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

KAP: TUPRS [ ] TUPRAS-TURKIYE PETROL RAFINERILERI A.S. GELECEGE YONELIK DEGERLENDIRMELER
    22:00
    ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/880598 DOSYALAR: GELECEGE YONELIK DEGERLENDIRMELER 2020-10-09 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? EVET (YES) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 20.04.2020 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA 20 NISAN 2020 TARIHINDE YAPTIGIMIZ OZEL DURUM ACIKLAMASI ILE TUM DUNYADA ETKILI OLAN COVID-19 SALGINININ AKARYAKIT URUN TALEBI UZERINDE OLUSTURDUGU OLUMSUZ ETKILER DOGRULTUSUNDA 2020 YILI ICIN BEKLENTILERIMIZI, ETKILERIN HAZIRAN AYINDAN ITIBAREN AZALMAYA BASLAYACAGI VE AGUSTOS AYINDAN ITIBAREN EKONOMIK AKTIVITENIN NORMALE DONECEGI VARSAYIMI ILE ASAGI YONLU REVIZE ETTIGIMIZI KAMUYA DUYURMUSTUK. COVID-19 SALGINININ KURESEL CAPTA AKARYAKIT URUNLERI TALEBI UZERINDE OLUSAN OLUMSUZ ETKISININ DEVAM ETMESI VE YUKSEK SEYREDEN URUN STOKLARI NEDENIYLE KURESEL AKARYAKIT URUN MARJLARI ONEMLI OLCUDE ZAYIFLADIGINDAN, 2020 YILI GELECEGE YONELIK BEKLENTILERIMIZDE DEGISIKLIK YAPMA IHTIYACI DOGMUSTUR. 2020 YILI ICIN ONGORDUGUMUZ URETIM BEKLENTIMIZ ~24 MILYON TONDAN ~22 MILYON TONA, SATIS BEKLENTIMIZ DE ~25 MILYON TONDAN ~23 MILYON TONA REVIZE EDILMISTIR. BU DEGISIKLIKLER SONRASI, 2020 YILI ICIN KAPASITE KULLANIMI BEKLENTIMIZ DE %80 – 85 ARALIGINDAN %75 – 80 ARALIGINA DUSURULMUSTUR. AKDENIZ KOMPLEKS MARJI BEKLENTIMIZ 1.0 – 2.0$/V SEVIYESINDEN ~-0.5$/V SEVIYESINE, TUPRAS NET RAFINERI MARJI BEKLENTIMIZ ISE 3.0 – 4.0$/V SEVIYESINDEN ~1.0$/V SEVIYESINE REVIZE EDILMISTIR. SON OLARAK, RAFINAJ YATIRIMLARI BEKLENTIMIZ ~125 MILYON USD''DEN ~115 MILYON USD''YE DUSURULMUSTUR

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Burda herkesin beklentisinde palanın öpeceği kesin bir durum ama sonuçta iyi analiz edenler iyi yorum yapanlar var ama bunlarında terste kalacağı mutlak yorumlar olur!!burda sadece koç abey herzaman terste kalıyor nedeninide anlayamıyorum ben!!

Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Asgari ücret / çeyrek altın paritesi ilk defa 3 ün altına indi.2.91.
    Önce 2 ye sonra 1 e bu gidişle
    Vay be 1 ay tırnak kadar bir metal parçası için çalışıyorsun
    Asgari ücretle çalışıp oy veren çok gördüm.Hatta bir işletmede üretim hattında bir grupta %60 oranında vardı veren.
    Ya onların oylarda cukka çalıntıysa diye düşünüyo insan bayım,
    her ne kadar onları tanımadan bile olsa ??, malesef.

Sayfa 892/999 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •