Originally Posted by Webster Onurum demin bloomda yat belgeseli vardi Cok super birsey tanittilar Ama kafama birsey takildi Saatte 350 litre benzin harcar dedi İlginc Benim bildigim en ucuz ulasim denizdir dizel volvo penta yada yanmar
Originally Posted by Webster Bilmukabele kardesim Yavas sur Gerci altindaki merso Dizel mi? Bi resim cek forum araba gorsun onurum Ne bilim hangi hisseydi Sittir et sen onune bak ucakla gidip ucakla donuyorum
Originally Posted by Webster Onurum bu ya Bakin hep kazanani cok gorduk ama onur farklidir İnce bir cizgi var Hep kazanan ayri Hep tavan hisse alan ayri Onurum b sikkinda Lutfen ya gün başlamadan hisse adinin ilk harflerini veriyorum siz puzzlei cozemiyorsunuz daha napiyim 😀😀
Originally Posted by onur1064 ya gün başlamadan hisse adinin ilk harflerini veriyorum siz puzzlei cozemiyorsunuz daha napiyim gun içinde grafigi verdiginiz hisse mi?
Originally Posted by dell14 gun içinde grafigi verdiginiz hisse mi? gün icinde hangi hissenin grafigini verdim ki yaşlılık unutkanlıkta başladı
https://hizliresim.com/EGXHcN dun de olabilir
Originally Posted by Fuat Soylu Geçmiş olsun buyuk üstad. Tsklr ustadim Neremiz buyuk ustad Siz emmiyi tanimaliydiniz Syg
Sogan yarin icin en buyuk indikatorumuzdur Acikcasi karhane yine yapacak karhaneligini sanki Sogan beyi izleyelim
Forum Rules
Yer İmleri