Sayfa 608/1043 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    brko 0.58 civarlarında paylaşmıştım memsaya göre daha iyi ve güzel hareket etti belki zirve katlayabilir YTD
    Eyvallah hocam teşekkür ediyorum herşey için saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selam değerli hocam .yazdıklarımı okuyabiliyormusunuz bilmiyorum.ama her nekadar iyi niyetle yazıyorsamda az bilgiyle yazdıklarım iyimi kötümü ,doğrumu yanlışmı onu bilmiyorum .yazdıklarımın hepsini birileri faydalanır diye yazarken sizin bilgi süzgecinizede sunuyorum aynı zamanda.arasıra bir kaç kelamlada olsa değerlendirme yapmanızı rıca ediyorum.biliyorum zamanınız çok kısıtlı imkan dahilinde diyelim.

Birde ostımı sorayım rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış gözüküyor.bir düzeltme gelme ihtimalı hangi seviyelerden gelebir sizce? Haftalıkta fibo 0,386 seviyesi 4,86 seviyesi gözüküyor.yarın için mühtemel olarak nasıl bir yol izliyelim. Allah sizdenrazı olsun.sizlerin sayesinde kayıplarımızı azaltmaya devam ediyoruz.
    Hocam mesaj geride kaldı bir cevap mümkün mü?

3.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    afyon devam mı hocam ?bir de vakko ne düşünüyorsunuz ?
    afyon da hedef ilk olarak 4.96 üzerinde kapanış şartıyla uzun bir mum haftaya bizi bekler ytd

4. Talking

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bi çay içelim dedik onuda üstümüze döktük cok şükür yanmadık daha çay saatimde çay içmeye gidiyorum dememem lazımdı demekki
    Gecmis olsun ustadim, Boyle kazalari olsada cay candir, afiyet olsun..
    Sizinde katkilarinizla; bu hafta cok sukur herkes icin karli geciyor gordugum kadariyla, herkese saglikli ve hayirli bir sekilde harcamak nasip olur insallah..

Iki hafta once ARDYZ takibe almistim, fena durmuyor ama bide sizin sisteminizde kisa ve orta vadede nasil gorunuyor paylasabilirseniz sevinirim..

Simdiden cok sagolun..

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hocam mesaj geride kaldı bir cevap mümkün mü?
    kızma esma cevap vermeyerek sabrını ölçüyorum ostımde seri başladı yayla kadar sürecekmi konusuna gelince hedefimiz ostimde çift rakamlar rsı 85.90 arası düzeltme aralığı olabilir ... Bilgi paylaşımın konusunda çalışmaların güzel dahada geliştirmen lazım trend ve kanal çalışması yapmalısın alım satım aralıklarını buralardan cözebilirsin ben grafik pek çalışmıyorum eskiden çalışıyordum

6.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Çelik hocam endenksle ilgili naçizane benim görüşümde 1180 üzerinde kapanışlar yapabilirsek ki ben sizinle o konuda bu hafta kırabileceğimiz hususunda hemfikir değilim ama kapanışlar geldiğinde bir ralli başlangıcında olduğumuzu ve tarihi rekor tazeleyeceğimizi düşünüyorum o yüzden 840 gibi rakamları görünce hayretler içerisinde kalıyorum ve bir önceki mesajımda sizinde görüşünüzü almak için sordum konuyu teşekkürler.GRNYO taşıdığım bir hisse ve sizinle aynı fikirdeyim ucuz kalmış bir hisse olduğu konusunda.AKYHO hakkında düşüncelerinizi de almak isterim mümkünse bedelli başvurususu olan bir şirket grafiğine bir bakabilmeniz mümkün mü ? Saygılar...
    Geride kalan mesajları öne almak adetten sanırım Sayfanın kurallarını yeni öğreniyoruz.AKYHO hakkında bir fikrinizi almak isterim Çelik hocam saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by kadaslan23 Yazıyı Oku
    gecmis olsun ustadim, boyle kazalari olsada cay candir, afiyet olsun..
    Sizinde katkilarinizla; bu hafta cok sukur herkes icin karli geciyor gordugum kadariyla, herkese saglikli ve hayirli bir sekilde harcamak nasip olur insallah..

ıki hafta once ardyz takibe almistim, fena durmuyor ama bide sizin sisteminizde kisa ve orta vadede nasil gorunuyor paylasabilirseniz sevinirim..

Simdiden cok sagolun..
    bunlar daha yeni hisseler sisteme attım günlük canak üstü kapanış var teyit alıp 54 seviyelerine gidebilir zirve sonrası dip çalışması yapabiliyor bu tarz hisseler tlman bunun örneğidir

8.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    geride kalan mesajları öne almak adetten sanırım sayfanın kurallarını yeni öğreniyoruz.akyho hakkında bir fikrinizi almak isterim çelik hocam saygılar...
    güvenlik şirketleri bana snkrn hatırlatıyor bnm hedefim bu hissede orta vadede 25 civarları 3 hisse paylaşmıştım daha önce 1 yıllık afyon.akguv du o zaman şimdi akyho olduama hedefler değişmedi vkgyo diğeride

Sayfa 608/1043 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •