Sayfa 376/1004 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

o kadar dillendirdinizki didiye göz ucula bi bakayım dedim. grafik fena değil,iki tarafada hareket edebilirim diyor (sanki endeksegöre karar verecek). 6 aylıkda sermayesinin 1/40 ı kadar kar getirmiş,muhteşem değil,kötüde değil. ben alırmıyım? 40 üzerine yerleşirse ve nakitim varsa alabilirim. naçizane tarafsız bakış sundum kusuruma bakmayın.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sadece hisse paylaşımı yapılacak bir topik açılsa daha iyi olmaz mı. Siyaset hiç olmamalı filan...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=457&page=613

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    o kadar dillendirdinizki didiye göz ucula bi bakayım dedim. grafik fena değil,iki tarafada hareket edebilirim diyor (sanki endeksegöre karar verecek). 6 aylıkda sermayesinin 1/40 ı kadar kar getirmiş,muhteşem değil,kötüde değil. ben alırmıyım? 40 üzerine yerleşirse ve nakitim varsa alabilirim. naçizane tarafsız bakış sundum kusuruma bakmayın.
    zaten her gönderimde mevcut piyasa şartlarına ve sektöre göre ucuz kaldı demeyi ihmal etmiyorum.

yoksa hisse öyle kelepir değil.
    çok az borçlu olması güzel.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Hayat felsefem kısmen de olsa bunun içinde;

-Boyacı, boyasını yapsın, mesleğinde uzmanlaşsın. Gidip Nargile imalatına kafa yormasın.
    -İnşaat Ustası, ustalığını yapsın, mesleğinde uzmanlaşsın. Gidip Bale ve dansa özenmesin.
    -Siyasetçi, siyasetini yapsın, onu sadece kendisi yapsın, bizi bağlamaz, sadece oy zamanı oy verelim.

Vay efendim Adam Doktor olmuş, konuşmasında, 15 yıldır yüzme işini profesyonel olarak yaptığından bahsediyor, yarışmalara katılmış, dereceler almış. Avukat olan da diyor ki, profesyonel kafes sporları yaparmış. Bu işleri kostak, kostak anlatıyorlar. (örnek verdim, benzerleri oluyor)

Siyaset işine gelince; Bize ne abi siyasetten, politikadan, veririm oyumu geçerim. Ben ekmeğimi buradan mı çıkarıyorum, maaş filan hamuduyla götürsünler, sonra zahmetini, tantasını vatandaş çeksin. Yanlış anlamayın lütfen, affınıza sığınırım....
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Hayat felsefem kısmen de olsa bunun içinde;

-Boyacı, boyasını yapsın, mesleğinde uzmanlaşsın. Gidip Nargile imalatına kafa yormasın.
    -İnşaat Ustası, ustalığını yapsın, mesleğinde uzmanlaşsın. Gidip Bale ve dansa özenmesin.
    -Siyasetçi, siyasetini yapsın, onu sadece kendisi yapsın, bizi bağlamaz, sadece oy zamanı oy verelim.

Vay efendim Adam Doktor olmuş, konuşmasında, 15 yıldır yüzme işini profesyonel olarak yaptığından bahsediyor, yarışmalara katılmış, derece almış. Avukat olan da diyor ki, profesyonel kafes sporları yaparmış. Bu işleri kostak, kostak anlatıyorlar. (örnek verdim, benzerleri oluyor)

Siyaset işine gelince; Bize ne abi siyasetten, politikadan, veririm oyumu geçerim. Yanlış anlamayın lütfen, affınıza sığınırım....
    hayır üstad öyle olsa 15 temmuz hain darbesi başarılı olurdu, bakma reis'n reis olmasına
    o şu an bu millete hayatını namusunu ırzını borçlu.tabi bu millette ona çok şey borçlu.
    allah razı olsun ondan nankörlük yapıp milletten kopuk yaşamyor, öyle sosyal medyada algılatılmaya çalışıldığı gibi değil
    tam içimizden biri.
    baksana saylan'a biz %5 iz türkiyeyi biz yönetiiriz diyordu
    yok öyle şey
    artık halk iktidarda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    hayır üstad öyle olsa 15 temmuz hain darbesi başarılı olurdu, bakma reis'n reis olmasına
    o şu an bu millete hayatını namusunu ırzın borçlu.
    allah razı olsun ondan nankörlük yapıp milletten kopuk yaşamyor, öyle sosyal medyada algılatılmaya çalışıldığı gibi değil
    tam içimizden biiri.
    Onu demiyorum abi, Darbe olması başka şeyler, ben günlük hayatın içinden bahsediyorum. Meslekler ile örnekler verdim. Milliyetçilik ruhu olmalı ve olacak, en önde savaşmalıyız...Başka şeylerden bahsediyorum, tam anlatamadım sanırım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Onu demiyorum abi, Darbe olması başka şeyler, ben günlük hayatın içinden bahsediyorum. Meslekler ile örnekler verdim. Milliyetçilik ruhu olmalı ve olacak, en önde savaşmalıyız...Başka şeylerden bahsediyorum, tam anlatamadım sanırım.
    ama a politik olunca sokağa kim çıkıpta darbeyi durduracaktı.

8. o dediğiniz şey demokrasisi tam oturmuş kişi başına milli geliri 30.k dolara yükselmiş toplumlarda olur
    daha oraya çok var.

Sayfa 376/1004 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •