Sayfa 81/650 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 641 - 648 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. akşam hemen veremediler adiler ********ler yekünü çıkarmaya çalıştılar

bu satış dalgası en son nereye kadar gidebilir ?yasal bir mevzuatımı yok mu hiç mi hesap sorulmaz kardeşim ne yapıyorsun ne ediyorsun boşaltıyor musun ? şunu anladım bu ülkede hırsızlık prim yapıyor net bir şekilde

2.  Alıntı Originally Posted by cinquen Yazıyı Oku
    akşam hemen veremediler adiler ********ler yekünü çıkarmaya çalıştılar

bu satış dalgası en son nereye kadar gidebilir ?yasal bir mevzuatımı yok mu hiç mi hesap sorulmaz kardeşim ne yapıyorsun ne ediyorsun boşaltıyor musun ? şunu anladım bu ülkede hırsızlık prim yapıyor net bir şekilde
    halka arz öncesi , satılmayan payların alımına taahhüt verecek, bunları satıp nakde çeviriyor,
    yoksa Piyasa Değ. / Defter Değ.0,99 daha nereye kadar gidecek,
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. Hocam bu satış dalgası daha olabilir sonuçta. dur durak bilmiyor.bir sınırı yokmu bunun 5 milyon hisse satılmış.bir iki satış dalgası daha zaten dibin dibi.burda spk tarafından bir sorgu sual engelleme ne bilim, yok mu acaba?

4. Her satışında bir dibi var. madem danışıklı dövüş bu satışlar, adamlar dibi de hesaplamışlardır. Bence 2,50 dipti. dalga dalga kaldıracaklar burdan.
    bunlar sadece benim hayallerim tabiki.

5. Vallaha saka gibi.yatirim bolumunden ismi mustafa diye yetkili ile gorustum.Sirketimiz piyasa sartlarinda islem goruyor mudahele etmemiz mumkun degil diyor.ne diyorsunuz piyasa yuzbin oldu dedim.cevap yok..bu cevabida once bana bu hissede yatirimci oldugunuza dair belge sunun biz yazili cevap veririz diyor.Sen ne diyorsun dedim yatirimci olmayan seni niye arasin,sayenizde perisan olduk dedim.kafeini smartiksi sordum. Cevap yok.bunlar bu hisseyi gozden cikarmislar gibi.yatirim tavsiyesi degildir.

6. Yatırımcı danışmanı nice Beyefendi ve hanımefendiler tanıdım çok yardımcı oldular VERTU yatırımcı ilişkilerindeki o şahıs benzeri ifadeler ile çözüm sunmaktan bir haber bilgi edinme yasasını o şekilde yorumlamaktadır bu olabilir ancak görevini yaptığı anlamına gelmez bana Hindistan'dan telefonla arayarak cevap veren yatırımcı ilişkileri müdürü tanıyorum şirket o işte diyorsunuz bu Şirketin esaretinden kurtulur kurtulmaz adlarını anacağım YATIRIMCISINA yaptıkları olacak birde figüranlarının umarsızlığı.Asla yatırım tavsiyem değildir.

7. Bastırmaya devam. Helal paramızı haramzadelere kaptırmayalım. Hem SPK hem Meclis hem basın hem de Bİmer'e yazıyoruz arkadaşlar. 1 lotu olan bile erinmeden yapsın bunu. Yoksa bunlar ufak bir gaz alıp çökmeye devam edecekler. Bunlar batıyor mu, kaçıyor mu anlaşılsın. Bu rezaleti durdurmak SPK nın görevi. Kayyum atanmalı bu şirkete. Buradan suç duyurusunda bulunuyorum...
    YTD

8. Kime şikayet etçez bunları hem çalıp hem oynuycaklar haftaya gene satarlar satçaklarda net bir açıklama olmadı mı teknik falan hikaye adamların belirleyeceği bir nokta ama neresi herşeye hazırladım en kötüsü olarak herşeyi beklerim bunlardan artık çıkarsa maliyetine satıcam zerre istemem bunlardan kar bu kadar ah alanlardan istemem eksik olsun

Sayfa 81/650 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •