-
Bacaksýz, hýrsýz, dolandýrýcý, harami CO;bundan böyle iblisi deðilde kafasýný karýþtýran danýþmanýný yani seni müslümanlar olarak taþlayacaðýz..Kartalgaga olarak damýna konacaðým ve speðinde dahil hepinizi gagalýyacaðým ..Ýtibarýn ayaklar altýnda çiðneniyor ama sen ayaða kaldýrmak yerine hala çamurlara yatýyorsun tevekkeli söylememiþler aslan yataðýndan belli olur diye seninde yerin orasý besbelli acýmasýz aç gözlü zalim..Madem endexse ayak uyduracaksýn endexs çýkarken adam gibi yükselt hisseyi düþerkende olmaý gerektiði gibi yap hakkaniyetli mert delikanlý diyelim sana ama nerdeee sende öyle babacan mangal gibi yürek ..Kanser ettin bizi ömrümüzü yedin bitirdin bizi nereden aklýmýza geldi senin gibi adý çýkmýþ dokuza inmez sekize tekin olmayan sözde iþ insanýnýn þirket hisselerine yatýrým yapmak herhalde basiretimiz baðlanmýþtý yada bu dünyada bizim sýnavýmýzsýn..Bak bakalým Mücahit Örenin þirketleri,Rýza Kutlu Iþýk ve þirketleri ,Engin Yeþil ve þirketlerinden baþka BORSA'da baþka þaibeli acýmasýzca yatýrýmcýsýn maðdur eden gerek maddi gerekse manevi zararlara uðratan baþkada iþ insanlarý patronlar varmýdýr..Ben þahsen sizden baþkalarýný tanýmýyorum..Sizi Rabbim Allah'a havale ediyorum merhametsiz oðullarý merhametsizler..Kabahati sizde görmüyorum sizi koruyup kollayanlarda, yaptýðýnýz dolandýrýcýlýklara,hýrsýzlýklara,adaletsizliklere, gayri meþru iþlere, soygulara, göz yumanlarda görüyorum..
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri