Sayfa 305/682 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak bu yazıyı yazdigimda hisse sabah 2 80 tavan yaptı bir arkadaş soruyordu bende 2,90 görebilir yazmışım ve hisse o gün 3 liraya kadar bir ara yükseldi, ancak ertesi gün 2,80 altına sarktı,

Sayın ortak ben 2,80 den aşağı çok da inecegini düşünmüyorum demiş ve hisse 2,60 üstünde duruyo,

Farkindamisin bu hisse bir ay bule değil önce 8,50 de idi ben 2,80 altına inmez dememişim okursa çok fazla inmez gibi bir şey ima etmişim. Hisse 8,5 dan 2,60 inmiş ben 2,8 den çok inmez demisim ve hisse 2 60 üstünde tutmuyor, kaldiki yazdığım gün hisse 2,80 den 3 lira ya yükseldi, bu vebalmi yoksa sevapmi sence. Birçok ky en azın dan panikten kurtuldu, o gün hisse 1,50 ye inecek taban yapar 2,20 olur deniyordu galiba haberin yok.
    Ben nacizane tavsiyede bulundum amacim sizi rencide etmek ya da elestirmek degil. Ancak sadece bir gun once 2,90 uzeri hedef fiyat belirtmissiniz. Sizin hedefinizden sonra o fiyati hic gormemis tahta. Insanlarin elleri al butonun uzerinde. Basinin ustunden sinek ucsa etkilenip emir verebiliyorlar. Kotu niyetli olmadiginizi zaten soyledim. Ama bu hisse bu gun 3 lira da kapatabilir 2.10 da. Bu kadar oynak yerlerde surekli mesaj yazmak her zaman insanlarin olumsuz etkilenmesine sebep olabilir. Dikkat etmek gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Galiba benim yazılarımdan rahatsiz olanlar var, halbuki faydalı olduğumu düşünüyordum
    devam et hocam, yararlı bulursak faydalanırız. İsteyen istediğini yazsın.

3. Ağa gelip 3 tl üstüne atsa da şu sürekli uyarı yapan forumdaşlar sessizleşse güzel olacak.Yoksa bütün gün forum o onu demişti,bu fiyat zikretmişti falan muhabbeti doldu..heyecan düşünce millet birbirine sarıyo resmen yetiş galip ağa...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. 300 lot alacak param olsa avtura girerim cunku ben bu isi bilmirem

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Ağa gelip 3 tl üstüne atsa da şu sürekli uyarı yapan forumdaşlar sessizleşse güzel olacak.Yoksa bütün gün forum o onu demişti,bu fiyat zikretmişti falan muhabbeti doldu..heyecan düşünce millet birbirine sarıyo resmen yetiş galip ağa...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
    Bu tur hisselerde aga +2/3 kisi kazanir 500 kisi kaybeder. Bunu algilayamadiginiz belli Bu tahta 3TL ustune atsa Galipzedelere bir 100 kisi daha eklenir olacak olan budur.

6. Forumda hisse sahibinden çok 2 tl olsun , alayım , zengin olayım diye bekleyen var,anlaşıldı.Bana çok etik gelmiyor elimde olmayan hissenin forumuna yazmak ama işte herkesin fikri farklı...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7. forum forumluktan çıkıp poligon alanına dönmüş atan tutanın haddi hesabı yok
    ölücüler ile uçacağını bekleyenler kapışmasından başka forumda bir şey yok 20 sayfa oku 1 tane ici dolu yorum buldun buldun gerisi hep hayal dünyası... halen yok burdan döner yok burdan aşağısı yok yok şuraya gider yok bu seviyelerden daha aşağıya iner iner de çıkar da neye göre nerden çıkıyor o fiyatlar anlatında bizde öğrenelim.

8. Açığa satış yapan yatırımcılar bugün aldız aldız yoksa zor bulursuz

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 305/682 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •