Sayfa 428/1004 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Malum öbür tarafa fazla takilmayinca burada paylasalim bari

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bir de henüz geliştirme aşamasında olduğum çalışmamın grafiğini paylaşayım...

Geçen hafta kodlamaya başladım. Bu hafta bir ilâve yaparak ortalama ekledim...

Hafta içleri kodlamaya odaklanamıyorum. O nedenle kısmetse bugün biraz daha geliştireceğim...

Ortalamaya ve trendlere bakarak ne yaptığını anlayabiliriz...

Şu anda yine ortalamaya gelmiş bekliyor. Ya yukarı dönecek, ya aşağı kıracak...

Geçmişine bakınca, benzer durumda yukarı yapar gibi yapıp sonra uzun zamanlar düşüş modunda devam etmiş...!

Aşağı kıracak olsaydı ortakların spk'ya bildirimi ile çökmesi gerekirdi çünkü miktar öyle kaale alınmayacak miktar değil bu olmamış!
    nasip

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Aşağı kıracak olsaydı ortakların spk'ya bildirimi ile çökmesi gerekirdi çünkü miktar öyle kaale alınmayacak miktar değil bu olmamış!
    nasip
    İzlemek ve takip etmek lâzım...

Dediğim gibi günlükte durumu fena değil. Bollinger de sıkışmış durumda. Çoğa kalmaz yönünü belli eder...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İzlemek ve takip etmek lâzım...

Dediğim gibi günlükte durumu fena değil. Bollinger de sıkışmış durumda. Çoğa kalmaz yönünü belli eder...
    firma temel verileriyle diğer gyo'lardan bariz bir şekilde ayrışıyor, diğer gyolar çok borçlu
    peker gyo yurt dışında bir gayrimenkul alımı için ön görüşmelere başladığını bildirdi
    öyle büyük bir şey değil, şu ortak satış bildirimi olmasaydı hisse tam yatırımlık hisse idi
    şimdi hisse fiyatının yönüne dair bir fikrim yok.
    firmada sıkıntı yok vesselam.
    Son düzenleme : dobra; 18-10-2020 saat: 15:05.

5. Pekgy'de gördüğüm 2019' da yatay - aşağı trendde hisse toplanmış. 2020 martından itibaren güzel bir yükseliş trendiyle zirve yapmışlar. Zirveye giden trendde mal toplu olduğu için hacim 2019'daki toplanma bölgesiyle aynı. Beni endişelendiren kısım bundan sonrası.
    Zirveden düşüş tarihi hacimle olmuş. Yani normalde o hacimle ellerindeki malı bitirmiş olmaları lazım. Eğer ellerindeki mal bittiyse , yeniden toplamaları biraz daha zaman alacaktır ki olağanüstü hacim hala devam ediyor.

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Pekgy'de gördüğüm 2019' da yatay - aşağı trendde hisse toplanmış. 2020 martından itibaren güzel bir yükseliş trendiyle zirve yapmışlar. Zirveye giden trendde mal toplu olduğu için hacim 2019'daki toplanma bölgesiyle aynı. Beni endişelendiren kısım bundan sonrası.
    Zirveden düşüş tarihi hacimle olmuş. Yani normalde o hacimle ellerindeki malı bitirmiş olmaları lazım. Eğer ellerindeki mal bittiyse , yeniden toplamaları biraz daha zaman alacaktır ki olağanüstü hacim hala devam ediyor.

Bir çok hissede geçmişte 1 ayda olan hacim şimdi tek günde oluyor, hatta tek kademede geçmişte bir gündeki işlem oluşuyor
    farklı bir dönemdeyiz vesselam.

Buradan yola çıkarak aracı kurumların karlılığının çok yükseleceğini düşünüyorum takibe alınmalılar.

7. Gedza'nın ustası varken bana laf düşmez. Haddimi bilerek kişisel görüşümü söyleyecek olursam. 19.15 ortalamayla verilen mal yatırımcıya değil de ky'ye gittiyse (ki bence öyle oldu) bu pis mal kalıcı ele geçene kadar sıkıcı seanslar izleyebiliriz.
     Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Gedzamiz haftaya nasil olur yorumlari alsak tecrübeler dahilinde?

8. Haklısınız ama yine de hacmi fiyat hareketi ile birlikte değerlendirdiğimizde bir anlamı olduğuna inananlardanım ben.

Her hissenin bir ağası var (olmalı da. Onunla aynı zamanda almak mümkün değil belki ama en azından o satarken almamak için hacimden yararlanmaya çalışıyorum.

Aracı kurumların bu dönemin her daim kaz***** olduğu konusunda sizinle hem fikirim.
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Bir çok hissede geçmişte 1 ayda olan hacim şimdi tek günde oluyor, hatta tek kademede geçmişte bir gündeki işlem oluşuyor
    farklı bir dönemdeyiz vesselam.

Buradan yola çıkarak aracı kurumların karlılığının çok yükseleceğini düşünüyorum takibe alınmalılar.

Sayfa 428/1004 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •