Hocam ben borsakonusunda sadece borsa yazabiliyorum bilgim hicyok varsa benim gibileride ayırmayın 😔duamız kabul olurmu bilmiyorum ama sizin gibi sami olan insanlara 5 vakit rabbena okuyorum. Ve burada benim gibi cahil varmı bilmiyorum ama samimiyetle ilkkez 3 sene önce 12 tllik aselsan aldım 29 tlye hali belli baskıdan 1 aydır siz ve hakan by sayesinde 4 bin tl kazandım reklam olsun diye yazmıyorum. Sizin ve mebes hakan esma gibi başkaları sayesinde ( benim elim cok açık çok kazıklandım) insanlara küsmemeyi sevmeyi iyilerin olduğunu görüyorum ve bunları para için yazmıyorum. Hep dua istiyosunuzya. Inanın duanızı bece alıyorsunuz hemde hakederek. Çok uzun yazdım herkesten özür diliyorum .allaha emanet olun hepiniz selametle
Çelik Hocam Edip 3.70 üzeri.çok hızlı gider demiştiniz.Beklenti hala aynımı acaba.Şimdiden teşekkürler.
VERTU içinde bir yorum alabilir miyiz ? Bugün Tavanı bozdu deli kağıt galiba ama beklenti yüksek. şimdiden teşekkürler...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn çelikçomak; Geçen hafta 16 sı gibi burada beklentilerimi paylaştığım akdeniz yatırım holding (akyho) bana uğurlu geldi.![]()
Burada paylaşılan hisselerde genelde iyi şeyler oluyor sanırım. kerameti nedir acaba
Bugün orta vade de çift hane hedefime rağmen ciddi bir kar oluştuğu için tavana yakın çıkma kararı kararı aldım. Sonuçta 2 haftalık süreçte % 60 civarı net kar olunca satış yaptım. Benden alan da hayrını görür inşaALLAH.
Yer İmleri