Sayfa 665/1043 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kumbara hisselerimiz güzel gidiyorlar baya geciktiler ama en azından harekete geçtiler ... eski zirvesi olan 14 tl yarısı olmalıydı şimdiye kadar .. beklemeye devam ytd
    hocam ışıklar grafiğinde 14 ü hiç göremiyorum, hangi hisse bu acaba ben mi yanlış bakmıyorum.

2. Hocam kral adamsin valla marka tavana yapisti ))) flapi yine kacirdim guvenemiyorum eski hatiralar... Akbank ve ozgyo var elimde bir de.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    mebes görüşmelerim sonrası mepet .. marka.. ve mtryo karar kıldım ..yarın afyonda bir başka güzel olur gibi 5 üstü bu hafta beklentimiz devam ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    mebes görüşmelerim sonrası mepet .. marka.. ve mtryo karar kıldım ..yarın afyonda bir başka güzel olur gibi 5 üstü bu hafta beklentimiz devam ediyor
    hocam selamlar. Allah razı olsun bilginiz ışığında marka mı mepet mi marka mı mepet mi derken markayla afyona karar verdim. Marka da yüzümüzü güldürdünüz teşekkürler

4. hocam olmip için ne dersiniz,

Mtryo dan alım yapıldı.
    Yarın ola hayrola.
    Selamlar çelik hocama ve diger tüm insanlığa olsin.

SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. cümleten iyi akşamlar. rheag dün iyi gitti ama bugün ne olduysa düşüşler başladı esma hanım sizin listenizde var sanırım bir yorum almam mümkün mü? hisseyi çelik hocam birkaç hafta önce ve pazar günü tekrardan paylaştı. sabırla beklemeye devam mı etmeliyim yoksa artık vedalaşma vakti midir sizce?

7.  Alıntı Originally Posted by karslı36 Yazıyı Oku
    cümleten iyi akşamlar. rheag dün iyi gitti ama bugün ne olduysa düşüşler başladı esma hanım sizin listenizde var sanırım bir yorum almam mümkün mü? hisseyi çelik hocam birkaç hafta önce ve pazar günü tekrardan paylaştı. sabırla beklemeye devam mı etmeliyim yoksa artık vedalaşma vakti midir sizce?
    Hisse sürekli yukarı gidiyorsa o hisseden hemen kaçın.. zig zag şeklinde gidiş en güzel olandır.. birde yukarı sert gittiği zaman GAP boşluğu bırakıyorlar.. onu doldurmak için geri dönüş olabiliyor..

8. Çelik hoca 2 gün yok galiba. Dün öyle söylemişti...

Sayfa 665/1043 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •