Ders almamis halen milletin pesinde geziyor
Sana değil senin gibilere diyorum. Ben buraya yazarken kimse aynisini yapsın diye değil kendim gibi ekran basindaki traderlar ile duygu düşünce paylaşmak onlar ne düşünüyor onu görmek için yazıyorum- koyun gibi takip edecek adam arasam Twitter a giderdim.
Twitter investing bilmemne varken, bu forumda hisse başlıkları varken, gelip viop forumunda millete salça olmak ne demek yorumu okuyanlar yapsın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31 Ağustos'da Dolar/TL için olası dalga sayımlarını yukarıdaki gibi paylaşmıştım. Dalganın iç yapısı ne olursa olsun Dolar uzun vadeli bir dalga sonuna yaklaşıyor. Yükseliş ivmesinin çok çok yavaşlamasından da bunu anlayabiliyoruz. Genel olarak dolar sivri zirveler yaptığından önceki zirve olan 7,95'in nihai zirve olmadığını tahmin ediyorum. Lineer grafikte 8,3 seviyesi, logaritmik grafikte ise 9,05 seviyesi 1-3 kanalının geçtiği zirve noktasına işaret ediyor.
Kendimi koruma amaçlı yılın neredeyse tamamında bir miktar dolar kontratı taşıdığımı daha önce yazmıştım. Bunları muhtemelen tutarım ama trade amaçlı uzun süredir taşıdığım kontratlarımı 8,3 civarından kademeli olarak kapatmayı düşünüyorum.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi soruda ben sorayim ne olacak bu sisecamin hali bunyesine o kadar sirketi katti kasa para dolu kimseye zirnik yok ne yabancisi ne yerlisi nasil olacak bunun akıbeti sonu
Yer İmleri