Sayfa 302/1000 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vay şunu diyen az önce aristona beni kandırdın diyen kentufa senin yüzünden zarar ettim diyen zat
    arifçoşkun babanın oğlumu ki alemin kralı diyorsun
    o düdüklemiyorda
    mardin ariston kentuf mu düdüklüyor diyorsun
    Arif coşkun sağlıkçı, beraber calismisligim var. Iyi niyetlidir. Cok uzun zamandir tanırım yakinen.

2. Ders almamis halen milletin pesinde geziyor

3.  Alıntı Originally Posted by cemcemi Yazıyı Oku
    Ders almamis halen milletin pesinde geziyor
    Aldigim dersleri paylastim sizle emcem. Ufak uyarilarda bulunayım dedim.
    Saygılar

4. Sana değil senin gibilere diyorum. Ben buraya yazarken kimse aynisini yapsın diye değil kendim gibi ekran basindaki traderlar ile duygu düşünce paylaşmak onlar ne düşünüyor onu görmek için yazıyorum- koyun gibi takip edecek adam arasam Twitter a giderdim.

Twitter investing bilmemne varken, bu forumda hisse başlıkları varken, gelip viop forumunda millete salça olmak ne demek yorumu okuyanlar yapsın.
     Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    Bana diyosan 4 senedir burdayim. Endirekt degil direk yuzume konuş.
    Admin gerekeni söyledi sustum.
    Bana bulaşan olursa her zamanki gibi cevabını alacaktir. Tskb konusunu adminin isteği uzerine kapattim. Uzatmayin.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    Forumu mesgul etmeyelim, Gel özele
    Mesaj attim sana cevap bekliyorum
    Özele gerek yok buradan yazayım:

Birisi sana hakaret etse ve cevap vermezsen onun sevaplarından alınır sana verilir, eğer sevabı yoksa o zaman senin günahlarından alınır ona verilir.

6. 31 Ağustos'da Dolar/TL için olası dalga sayımlarını yukarıdaki gibi paylaşmıştım. Dalganın iç yapısı ne olursa olsun Dolar uzun vadeli bir dalga sonuna yaklaşıyor. Yükseliş ivmesinin çok çok yavaşlamasından da bunu anlayabiliyoruz. Genel olarak dolar sivri zirveler yaptığından önceki zirve olan 7,95'in nihai zirve olmadığını tahmin ediyorum. Lineer grafikte 8,3 seviyesi, logaritmik grafikte ise 9,05 seviyesi 1-3 kanalının geçtiği zirve noktasına işaret ediyor.

Kendimi koruma amaçlı yılın neredeyse tamamında bir miktar dolar kontratı taşıdığımı daha önce yazmıştım. Bunları muhtemelen tutarım ama trade amaçlı uzun süredir taşıdığım kontratlarımı 8,3 civarından kademeli olarak kapatmayı düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by alex10 Yazıyı Oku
    Sayın Yemekci teşekkürler.
    Ben TSKB nin viop pastasini bulamadım. Onu rica etmiştim. Bugün ve son 3 gün. Acaba spotta alan viopda short mu açıyor diye merak ettim. Teşekkürler
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bi soruda ben sorayim ne olacak bu sisecamin hali bunyesine o kadar sirketi katti kasa para dolu kimseye zirnik yok ne yabancisi ne yerlisi nasil olacak bunun akıbeti sonu

Sayfa 302/1000 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •