Originally Posted by
hayrani
katılım30 eksi 0.49, baz aldığı fon rbh artı 1.36. kat50 eksi 0.55, baz aldığı fonlardan mps eksi 0.60, kpc artı 0.94. katılım tarafında neler oluyor? kpc ile rbh anlaşıp mps'yi piyasadan silmeye mi çalışıyorlar? şaka bi yana bu nasıl iş anlayamadım. rbh'yi bir kenara koyuyorum. kpc aylıkta mps'nin 2 puan önüne geçerken üç aylıkta ta beş gün eksii olmasına rağmen sadece 0.70 puan geride kalmış. öyle görünüyor ki kpc, mps'nin rakibi olma yolunda son hızla ilerliyor. hatta oldu bile de denebilir.
Katılım endeksine göre bakıp verdiğiniz bilgi çok faydalı. Evet gerçekten dikkatle takip etmek gerek. iyi katılım hisse fonların 3'e çıkması umut verici. Bir süre daha izlemekte yarar var. Ben çok kısa vadeli bir ayı piyasası bekliyorum oradaki performanslarını görmek için. Uzun süredir boğadayız yanıltıcı olması diye. Portföy içeriğinden ziyade, portföy dönüşüm hızlarına bakacağım biraz, incelememiştim detaylı
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri