Sayfa 259/439 ÝlkÝlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 3512 madde; 2,065 - 2,072 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Doblo Model Üretim Süresi Uzatýmý

Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan, TOFAÞ Bursa fabrikasýnda üretilen Doblo modelinin üretim süresinin 1 yýl uzatýlmasýna ve yatýrým çalýþmalarýna baþlanmasýna karar verilmiþtir. Bu kapsamda en son 28.05.2013 tarihli özel durum açýklamasý ile 2009-2021 olarak kamuya duyurulan proje süresi 2022 yýlsonuna kadar uzatýlmýþtýr. 2009-2020 döneminde proje kapsamýnda yaklaþýk 1,1 milyon adet üretim gerçekleþmiþ olup, yeni yatýrýmýn ve süre uzatýmýnýn da katkýsýyla tüm proje döneminde yaklaþýk %75'i ihracat pazarlarýna yönelik olmak üzere, yaklaþýk 1 milyon 250 bin adet üretim hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2021 yýlsonuna kadar yaklaþýk 28 milyon Avro yatýrým yapýlmasý öngörülmekte olup, yeni motorlu araçlarýn üretimine 2021 yýlý ortasýnda baþlanmasý planlanmaktadýr.

2. Cuma haftanýn son günü de ayný hareketi yaptý. Gün boyu eksi gidip kapanýþa doðru yüzde 1 e yakýn artý kapattý.. Üzerinde saðlam oturmayanlarý silkeleye silkeleye gidiyor.. Güvenenler rahat..

3.  Alýntý Originally Posted by kadirz_m Yazýyý Oku
    Doblo Model Üretim Süresi Uzatýmý

Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan, TOFAÞ Bursa fabrikasýnda üretilen Doblo modelinin üretim süresinin 1 yýl uzatýlmasýna ve yatýrým çalýþmalarýna baþlanmasýna karar verilmiþtir. Bu kapsamda en son 28.05.2013 tarihli özel durum açýklamasý ile 2009-2021 olarak kamuya duyurulan proje süresi 2022 yýlsonuna kadar uzatýlmýþtýr. 2009-2020 döneminde proje kapsamýnda yaklaþýk 1,1 milyon adet üretim gerçekleþmiþ olup, yeni yatýrýmýn ve süre uzatýmýnýn da katkýsýyla tüm proje döneminde yaklaþýk %75'i ihracat pazarlarýna yönelik olmak üzere, yaklaþýk 1 milyon 250 bin adet üretim hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2021 yýlsonuna kadar yaklaþýk 28 milyon Avro yatýrým yapýlmasý öngörülmekte olup, yeni motorlu araçlarýn üretimine 2021 yýlý ortasýnda baþlanmasý planlanmaktadýr.
    2 yýl daha al yada öde cepte demek ki, çok iyi haber..

4.  Alýntý Originally Posted by ahsen2 Yazýyý Oku
    2 yýl daha al yada öde cepte demek ki, çok iyi haber..

hayýrlý olsun

5. Tofas bence daima karli uretim yapmaya devam eder.Al ya da ode demezlerse sayi sozu verirler.tofas iyi fabrika.
    Ulke artilari yok onlar da olsa pandemi sonrasi buralar hayal olur da kara kara bakiyoruz ekranlara..ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

6. Fiat psa birleþmesine onay geldi

https://www.reuters.com/article/fiat...-idUSKBN27B0XS

7. Tofai bandýnda yeni modeller de görürüz inþallah.

8.  Alýntý Originally Posted by Kazanmayageldim Yazýyý Oku
    Tofai bandýnda yeni modeller de görürüz inþallah.
    Hayirli olsun...
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

Sayfa 259/439 ÝlkÝlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •