Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
ben 1999 da dailup kullanýyordum eczacýyatýrma da bu kanalla baglanýrdým
Normal kullanýmlar ilk olarak Dial-Up modemler ile baþladý
Bilgisayarlarda Dial-up modem ile telefona baðlanan bir kablo ile 145 ve 146 çevirmeli baðlantý ile internet baðlantýlarý gerçekleþiyordu. Sanýrým bu sesi hatýrlarsýnýz.
Ýlk (ISS) Ýnternet Servis Saðlayýcý TURNET, 1996'da hizmetine baþladý. Sonraki 1 yýllýk zaman diliminde ISS’lerin sayýsý 80 sayýsýna kadar ulaþtý. ISS'lerin artmasý ile Dial-Up baðlantý yerini 2000 ylýnda DSL'e býraktý
1999 TTNET kuruldu
1999 yýlýnda ise TTNET adýnda tamamen güncel teknoloji ile kurduðu altyapý ile internet'in ilk resmi daðýtýcý kurumu olmuþtur. TTNET 1999 yýlýnda gerekli tüm altyapýlarý bitirdikten sonra 2000 ylý itibari ile TTNET'in kurduðu bu altyapý sayesinde bir çok firma ve resmi kurumlar internet'i aktif bir þekilde kullanmaya baþlamýþlardýr.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Özeleþtiri yapmalarý olumlu.
Sýradaki hamle, Türk Lirasýnýn deðerini Uganda ve Kenya para birimleri karþýsýnda dahi %50'den fazla deger kaybettirerek ülkenin itibarýný 2 paralýk eden beceriksiz yetkililerin görevden alýnmasý olur.
Hadi Reis..
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Günaydýn , iyi haftalar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn.TÜRK MÝLLETÝ
Ýþ yapamýyoruz!!!
Açýz !!
Eve para götüremiyoruz !!
Benim cevabýmda
Ben taa 2002 de önlemimi aldým.
Çalýþmýyorum iþi biradare býraktým.
Geçinip Gidiyorum.
Baþtaki durumda olanlara ek olarak parasýzlýktan geçim sýkýntýsýndan ve borçlardan dolayý boþananlarda varmýþ.
Hepsine ve aklýma gelmiyen durumlar.Örnek çiftçi,servisçi vb ne
Çay vereyim demleyip içsinler keyiflerine baksýnlar.Bunla idare etsinler artýk.
Çünkü
Millet bahçelerinde beleþ çay ve kek olayýda yalan oldu.
Çay 2 TL. Kek ve Simit göremedim yerine pasta verelim 10 TL![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri