Sayfa 764/1002 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. VIOP %5 stopajlı MK

7.Eki 11.43
    8.Eki 11.81
    12.Eki 11.81
    13.Eki 11.77
    14.Eki 11.77
    15.Eki 11.77
    16.Eki 11.85
    19.Eki 11.91
    20.Eki 11.91
    21.Eki 11.91
    22.Eki 11.95
    23.Eki 11.77
    26.Eki 13.34

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    güzel diyorsunuz da bu ülkede iktidarlar hep ekonomik sorunlardan değşmedi mi? üç yıldır son hız fakirleşiyoruz. bu gidişle 2023 fakirlik endeksimizi hayal dahi edemiyorum. böyle mi oy artırmayı hedefliyorlar acaba ve bu ne kadar mantıklı?
    O eskidendi hocam, artık ekonomik sorunların yönetimden değil dış güçlerin bize ettiği oyunlardan, bizi kıskandıkları için, başarılarımızı çekemedikleri için olduğuna inanan bir ülkenin yarısı var. Anneme dolar yine arttı dediğimde, geberesice trump, hep dış güçlerin oyunu diyor. Kornişon salatalığın kilosunun 10 lira olduğunu gördüğünde, Almanya'nın yaptığını sanıyor. Malum medyayı izliyor sürekli. Dolar da artsa, sefalet de artsa, bu bakış ile bir yıpranma olmayacak bence hiç bir zaman. İyi de gitse, kötü de gitse her şekilde olumlu yansıyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    güzel diyorsunuz da bu ülkede iktidarlar hep ekonomik sorunlardan değşmedi mi? üç yıldır son hız fakirleşiyoruz. bu gidişle 2023 fakirlik endeksimizi hayal dahi edemiyorum. böyle mi oy artırmayı hedefliyorlar acaba ve bu ne kadar mantıklı?
    sn hayrani,
    ülkemiz sosyolojik olarak onlarca doktora tezi yazılabilecek bir 18 yıl geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor. liderine ölümüne bağlı ve fikrinin değişme ihtimali olmayan bir enaz %30 var. Bu kitle olan tüm kötü gelişmelerin liderleri nedeniyle değil, dıj güçler, içerideki hainler, lobiler, israil, abd vs vs nedenlerle olduğunu düşünüyor. Tüm iyi gelişmelerin de o lider sayesinde olduğunu düşünüyor. Üniversiteleri o açtı, interneti o getirdi, o gelmeden önce sağlık sistemimiz yoktu, dinimiz yoktu vs vs. Neyse işin öte tarafında da 18 yıl muhalefette kalıp 1 puan bile oyunu arttıramayan bir muhalefet var. o daha da vahim bir durum. Bu da ayrı tez konusu.
    Bir de 15 milyona ulaşan devlet yardımı alan var. Bu rakama Suriyeliler dahil bile değil. Durum böyle olunca iktidarın değişmesi bence ekonomi daha kötüye de gitse zor. Bu durumu beğenmeyen, umudunu yitirmiş gençler ise yurtdışı hayalleri kuruyorlar. Arada bizler gibi beyaz yakalı, dürüstçe vergisini ödeyen, ülkeye sürekli katkı içerisinde olan bi kitle var. İşte bizler o 15 milyon yardım alana, 13 milyon emekliye, 4-5 milyon suriyeliye bakıyoruz. Daha ne kadar bu durum sürer bilemiyorum ama bir şeyler değişecekse de iktidarın değişmesiyle olmaz sanırım. İktidarı devralmaya niyeti olan da yok gibi. Durum çünkü birçok konuda çok vahim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Sanırım satış için çok kötü bir gün tercih ediyorsunuz...
    aslında geçen hafta cuma satacaktım mb. kararını görünce ama çok satış olmadığı için tutma kararı almıştım.
    Mb kararı tam tersi olsaydı da zaten bu hafta çıkacaktım.
    Seçim belirsizliği sıkıntı bir de Biden seçilirse sıkıntı büyür diye düşünüyorum.

5. "18 Ekim - 25 Ekim haftasında Borsa İstanbul 100 endeksi %1,22 değer KAYBEDERKEN, fonumuz NNF bir önceki haftaya göre %0,95 değer kazanmıştır."

https://twitter.com/NNFHedefPortfoy/...33588757393408

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sn hayrani,
    ülkemiz sosyolojik olarak onlarca doktora tezi yazılabilecek bir 18 yıl geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor. liderine ölümüne bağlı ve fikrinin değişme ihtimali olmayan bir enaz %30 var. Bu kitle olan tüm kötü gelişmelerin liderleri nedeniyle değil, dıj güçler, içerideki hainler, lobiler, israil, abd vs vs nedenlerle olduğunu düşünüyor. Tüm iyi gelişmelerin de o lider sayesinde olduğunu düşünüyor. Üniversiteleri o açtı, interneti o getirdi, o gelmeden önce sağlık sistemimiz yoktu, dinimiz yoktu vs vs. Neyse işin öte tarafında da 18 yıl muhalefette kalıp 1 puan bile oyunu arttıramayan bir muhalefet var. o daha da vahim bir durum. Bu da ayrı tez konusu.
    Bir de 15 milyona ulaşan devlet yardımı alan var. Bu rakama Suriyeliler dahil bile değil. Durum böyle olunca iktidarın değişmesi bence ekonomi daha kötüye de gitse zor. Bu durumu beğenmeyen, umudunu yitirmiş gençler ise yurtdışı hayalleri kuruyorlar. Arada bizler gibi beyaz yakalı, dürüstçe vergisini ödeyen, ülkeye sürekli katkı içerisinde olan bi kitle var. İşte bizler o 15 milyon yardım alana, 13 milyon emekliye, 4-5 milyon suriyeliye bakıyoruz. Daha ne kadar bu durum sürer bilemiyorum ama bir şeyler değişecekse de iktidarın değişmesiyle olmaz sanırım. İktidarı devralmaya niyeti olan da yok gibi. Durum çünkü birçok konuda çok vahim.
    Sn pıt,
    Size katılıyorum. Bizim ulkemizde yüzyıl geçmesine rağmen halen tebaa kültürü ve tek kişinin iktidari takdir ediliyor. Bir nevi padişah hep başımızda olsun istiyoruz

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    O eskidendi hocam, artık ekonomik sorunların yönetimden değil dış güçlerin bize ettiği oyunlardan, bizi kıskandıkları için, başarılarımızı çekemedikleri için olduğuna inanan bir ülkenin yarısı var. Anneme dolar yine arttı dediğimde, geberesice trump, hep dış güçlerin oyunu diyor. Kornişon salatalığın kilosunun 10 lira olduğunu gördüğünde, Almanya'nın yaptığını sanıyor. Dolar da artsa, sefalet de artsa, bu bakış ile bir yıpranma olmayacak bence hiç bir zaman. İyi de gitse, kötü de gitse her şekilde olumlu yansıyor.
    bence bir zaman sonra o teori de çöker. çökeceğinin enbüyük işareti de geçen seçimlerde ankara ve de İstanbul seçimleri. ayrıca başkanlık için yüzde 51 oy gerekiyor artık. daha önceki yıllarda çok güzel işler yapıldığından hallk nazarında ciddi bir kredileri vardı ama yanlışta inat ederek bir yere varılamayacağı da bir gerçek. ekonomi, bu şekilde yönetilirse çok daha vahim durumlar oluşur ve bu da sandığa yansır diye düşünüyorum. ne yappmaya çalıştıklarını bir bilebilseydik güzel olacaktı ama bende bu durumu anlayacak akıl ve fikir, maalesef kalmadı.

8. EİB portföyde hisse oranını artırmaya başlamış.Geçen aylarda %2'lerden şimdi %5.52'ye kadar yükseltmiş.
    Geçen gün burada hisselerden para çıkıyor diye bir arkadaş analiz yapmıştı.
    Piyasa kimi haklı çıkaracak acaba ?
    Saygılar.

Sayfa 764/1002 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •