Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
TMSF/Gülal: Erciyes Anadolu Holding ve Aydınlı Grup için belki halka arz çalışması yapabiliriz. Belki kısmi de olsa bir satış gündeme gelebilir, ancak kısa vadede bunların hepsi hukuki sürecin kesinleşmesine bağlı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Türk-iş:
-koronavirüs döneminde geçim şartları daha da ağırlaştı.
-dört kişilik ailenin açlık sınırı 2.482 tl, yoksulluk sınırı 8.086 tl
-mutfak enflasyonu bir aylık yüzde 1,41; on iki aylık yüzde 20,59 arttı.
-bekar bir çalışanın aylık yaşam maliyeti tutarı 3.036 tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL 8 psikolojik seviyesini aşarken kamu bankaları $400 milyon satış yaptı. Kaynak: Bloomberg
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kamu bankaları, KOBİ'lere yönelik 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paket'ini hayata geçirdiğini duyurdu.
Yer İmleri