Sayfa 548/865 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hısse prımlı ortam bozuk.. Zaten bu fıyatlara bedelsiz beklentısı ile geldı.. Bedelsiz açıklanmadan da bedelsiz fıyatlandı kartn da.. 1 e 25 bedelsizde bölünmeden sonrakı sermaye, senet sayısı ve karlılığı göz önünde bulundurun... Bölündükten sonra karşılığı olan fiyatta tutunabılecekmı önemli olan bu.. Malını satanlar aptal değil.. Çok yenı ky var pıyasada ve şuan pıyasalar kotu terste yakal***** döverler böyle tahtalarda.. Aman dikkat..!!!! Bedesiz denilen şey şirketin karlılığını bilançosunu arttırmıyor.. Bundan sonra derinliği olan bır tahta olacak kartn..!!!!.. Lutfen dıkkat.. Dow, dax dış pıyasalar hepsı kotu..!!!!..

Dıkkat dıkkat ...
    Sonunu düşünen kahraman olamaz.....!!!

https://youtu.be/_9Jp8SkYF3s

2. youtube.com/watch?v=BMlKyHwI6XY

3. Günler sonra bugün ben de KARTON hissedarı oldum.....3 taban da yesem önemli değil artık.....!!!

İzleyelim bakalım.2-3 aylık bir süreç yaşayacağız....Zamanla inşallah çok iyi rakamlara geliriz....!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Kwon3 dostum bunlar yeni bir plan düşünüyor ....Ben zaten bu hayatı şans eseri yaşıyorum....Ölürsek de kime kalmış..

https://youtu.be/1fN9CxasJ48
    Dostum takaslar her ne kadar önemsiz olsada qnbfb tek başına 47585 lot dağıtmış pıyasaya.. Ben almam alanlarada alma demem vadelıler berbat yarın pıyasa 12000 desteğine kadar gerı çekilebilir..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum takaslar her ne kadar önemsiz olsada qnbfb 47585 lot dağıtmış pıyasaya.. Ben almam alanlarada alma demem vadelıler berbat yarın pıyasa 12000 desteğine kadar gerı çekilebilir..
    Aldık Reis....Borsada artık hisse kalmadı.....Borsadaki SON KALE KARTON......2-3 aylık süreçte umarım beklentim gerçekleşir.....!!!!

OLursa olur ,olmazsa canımız sağolsun.....Borsadan zaten yüklü bir miktar çektim bugün.......Kalanlarla KARTONSAN a devam.....!!!

6. qnbfb cuma ve bugün toplamda yaklaşık 70 bin lot sattı.....Bunu da iş ,osmanlı,ziraat gibi aracı kurumlar karşıladı....Tahminime göre bu 70 bin lot yaklaşık 2-3 ayda piyasaya yedirilecek......Bir ay kadar 1650-1250 arası gider geliriz...Sonra SPK başvuru haberiyle yeni 2. YÜKSELİŞ DALGASI BAŞLAR....Bu yükselişte de bu 70 bin lot piyasaya yedirilir.....!!!

Yazdıklarım kendi kişisel tahminlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir........!!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    qnbfb cuma ve bugün toplamda yaklaşık 70 bin lot sattı.....Bunu da iş ,osmanlı,ziraat gibi aracı kurumlar karşıladı....Tahminime göre bu 70 bin lot yaklaşık 2-3 ayda piyasaya yedirilecek......Bir ay kadar 1650-1250 arası gider geliriz...Sonra SPK başvuru haberiyle yeni 2. YÜKSELİŞ DALGASI BAŞLAR....Bu yükselişte de bu 70 bin lot piyasaya yedirilir.....!!!

Yazdıklarım kendi kişisel tahminlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir........!!!!!!
    tahmınım yarın yuksek acar gun ıcı asagı yukarı cok hareket eder devre kesmeler felan kalnı dayanmayan ızlememelı

8. Bu hafta tavana devam, içimiz rahat, zamanımız bol.

Sayfa 548/865 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •